czyli co z tego komunikatu wynika bo nic nie rozumie kurcz kupilem dzisj po 245 wydawalo mi sie ze przestal ktos sypac a zaczal kupowac a tu na koniec gieldy takie zejscie w dol czyli jutro po 237 bre parodia na tej spolce od 2 listopda nie potrafi sie zamknac 2 razy na zielono pod rzad dla mnie to powinno byc po 300 zl teraz dziwne zejscie na tym banku w dol bardzo dziwne ciekawe co jutro bedzie na nim bo na wig 20 spadki wiec i na bre pewnie tez ja wywalam po 240 to co kupilem bo tu ryzyko straszne jest niewiamdom o co biega jest tani a niechce rosnac gdzie inne banki drogie i nadal ciagna do gory
Dnia 2009-11-24 o godz. 19:10 ~darek napisał(a):
> Według zaprezentowanego we wtorek komunikatu, Aviva OFE
> zeszło z 5,07 do 4,93 proc. głosów na WZA BRE Banku.To
> zacznie się sypanie .Bez ostrzeżeń
istotne jest to czy aviva juz zeszla co mogloby w jakis sposob tlumaczyc zachowanie sie kursu przez ostatnie tygodnie czy tez bedzie schodzic co nie jest dobra informacja......skad to info?
pozdr
czyli co jutro atakujemy 250 bo usa jakos niechce spadac a my spadlismy hoho dzisiaj jesli ktos sie przynal ze sypal na Bre wiec bedzie teraz jazada na nim do gory bo to bylo widac dzisaij ze nikt niesypal tylko pod koniec gieldy wyszli na przerwe i zapomnili rzuccic z 2000 akcji do kupna to kurs by niezjechal no to panowi jedziemy na 280 jutro powinno pokazac sile bo chyba spadkow niebedzie jutro jak USA jedzie do gory
Równie dobrze można postawić tezę że skoro u nas jest czerwono to dlatego że amerykance sprzedały akcje żeby kupić swoje u siebie za oceanem.Tym sposobem u nich jest zielono u nas czerwono.I u nas nie ma kto kupować jutro.
Dnia 2009-11-24 o godz. 20:41 ~DarthUnreal napisał(a):
> Ale Wy jesteście boby.Podejrzyjcie ten pdf co jest w
> komunikacie.Aviva sypała od 19 listopada i chyba w piątek
> skonczyła.
tez to liczylam, to jest okolo 10mln a i tak obroty byly marne. dzis sie dopiero ruszylo i to juz bez aviva, wiec moze w koncu cos drgnie.............mama nadzieje ze w dobrym kierunku:)) trzymam juz resztka sil
pozdr