• no dalej mechunia!!! Autor: ~Everest [89.75.3.*]
    no dalej mechunia naganiaj wójkowi Everestowi do worka!!! pisz tutaj jak najwięcej!!!! robisz mi wielką przysługe..:)) no z tym wyjątkiem że teraz robaczku o tym przynajmniej wiesz:)) a więc do roboty skarbie:))

może ktoś w te pomyje uwierzy..
  • Re: no dalej mechunia!!! Autor: ~Ciufik [80.238.126.*]
    Everest Mistrzu naganiania!
    Odpowiedz może wszystkim na forum dlaczego większość takch idiotycznych postów należy do Ciebie, a na ostatnie posty dotyczące zbycia akcji nawet nie odpowiedziałeś raz?
    Merytoryczne posty Cię nie interesują?
    Są niewygodne dla Ciebie?
    Wolisz posty życzeniowe?
  • Re: no dalej mechunia!!! Autor: ~Everest [89.75.3.*]
    niech jeden i drugi zrozumie że jedynym sposobem na pozbycie się jednego gamonia z drugim są tego typu posty... zupełnie improwizowane ale na tych dwóch działające jak magnez.. wole zwrócić uwage na siebie a niżeli przekonywać że Vision to inwestycja na przyszłość. To nie ma sensu... dobrze o tym wiesz.

Nigdy nie zbyłem akcji Vision i cały czas powiększam swój portfel.

Na moje merytoryczne posty nikt nie miał zamiaru merytorycznie odpowiadać. Cifuk Vision to spółka na przyszłość, inwestuje w przyszość a nie gram na dziełdzie. Nie zajmuje się również day traydingiem bo nie mam na to czasu. Chcesz merytorycznej rozmowy nie ma sprawy, ale tutaj o nią będzie bardzo trudno..

a za swoje ostatnie posty kierowane pod wiadomo jakim adresem, serecznie przepraszam, prawie sięgnąłem dna...
  • Re: no dalej mechunia!!! Autor: ~MechaGodzilla [91.94.119.*]
    Siema kaleki, widzę, że ten animowany stateczek tonie, dlatego pewnie wystawiliście do dyskusji najbardziej chyba ograniczone indywiduum z waszych szeregów, mega nielota i everesta głupoty, szczekającego po próżnicy...

Ponoć kupujecie wszystko, co jest poniżej 10 grochów, włącznie z makulaturą VV. No to dziś macie okazję na zakupy... wacików...

BUAHAHAHAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: no dalej mechunia!!! Autor: ~Ciufik [80.238.126.*]
    Mecha Godzillo!
    Chyba nie pijesz do mnie?
  • Re: no dalej mechunia!!! Autor: ~MechaGodzilla [91.94.119.*]
    skądże, walę w pysk mega everesta głupoty...
  • Re: no dalej mechunia!!! Autor: ~444 [82.139.162.*]
    Ewerest został przerobiony na musztardę już kilkadziesiat razy na forum visjo pierdoły.
    Jesli to taki tęgi portfel, to niech ściągnie po 0,09 - JEST OKAZJA na popis wiary w spółkę i "zapakowanie do wora". Ale poza kłapaniem jęzorem i utęsknione wybicie aby opylić posiadany pakiecik jakiemuś naiwnemu, na nic innego niestać tego jegomościa spod ciemnej gwiazdy.

A tu vision ni umowy ni zlecenia. Jedynie cudze osiągnięcia chce zgarnąć na swoje konto. No i do tego Niemcy ładnie golą polskich ewerestów z kasy.
    A co powiesz ewereście na temat grzyba puszczonego na sprzedaż przez szefostwo Visiona??????
    rozmowa z wami nie ma sensu... zadzwońcie do Prezesa Zarządu Virtual Vision S.A. to może sobie coś wyjaśnicie...

444 ja już nie będe wspominał ile razy ty zaliczyłeś PUDŁO.. podaj konkrety kiedy ja się myliłem... no czekam!!!!
  • Re: no dalej mechunia!!! Autor: ~444 [82.139.162.*]
    żadnego pudła tylko logika.
    jak pisałem o dołach na kursie, tak są doły,
    jak pisałem o lipnym wybiciu na 0,11, tak widać cofkę aż miło,
    jak pisałem o tym, że nie ma tu żadnych zbieraczo - dobieraczy, tylko są z utęsknieniem czekąjący na wyjście z redukcją straty, tak widać to po zleceniach.
    Jak pisałem , że Niemcy wydoili z kasy naiwnych, tak widać to w komunikacie o zysku i wywaleniu papierów.
    Jak pisałem że obrośniecie pleśnią w oczekiwaniu na wzrost kursu, tak właśnie porastacie pleśnią.
    Załatwcie lepiej dobrego inwestora, który poda komunikat o nabywaniu akcji Visiona - takiego drugiego Patrowicza, to uratujecie tyłki.
    Tylko niech zarząd nie wali akcjami, bo zasypie chłoptasia i nici ze wzrostu.
    nie zrozumiałeś pytania... daje ci jeszcze jedną szanse:))))
  • Re: no dalej mechunia!!! Autor: ~MechaGodzilla [83.14.101.*]
    mniejszość niemiecka w Polsce zapędzona w kozi róg...

BUAHAHAHAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    oj dzieciaku dzieciaku..
    pal gumy bagienny leszczu...

BUAHAHAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    to była merytoryczna wyżyna mechapierdziocha...
    naganiacze na śmieci, otrzymują odpowiedzi godne śmieci...
[x]
VISION 0,00% 0,02 2023-05-16 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.