• LCC szykuje się do ataku na nowy szczyt ?? Autor: cercio [89.231.13.*]
    Po wybiciu z trójkąta,który zazwyczaj zwiastuje kontynuację trendu LCC wykonał ruch powrotny do górnej linii tego trójkąta.Myślę,że dzisiaj inwestorzy zadecydują,w którą stronę kurs będzie zmierzał w najbliższym czasie.Wczoraj była czarna świeca,dzisiaj wypadałoby namalować jakieś przenikanie,harami,odwrócony młot lub coś w tym stylu, zwiastujące zmianę trendu na wzrostowy.
    Wszystko w rękach naszych.

http://img256.imageshack.us/img256/3416/lcc2.jpg
  • Re: LCC szykuje się do ataku na nowy szczyt ?? Autor: z1. [83.30.167.*]
    ostatnie wzrosty pobudzone nadziejami bez pokrycia jeżeli chodzi o raport za Q3. to fakt. i zjazd się należał. ale nawet przy nagonce antybalonowej - aż tak głeboki - nieuzasadniony. tym którzy bezczelnie naganiają na spadki oraz tym, którzy nie wiedzą co zrobic - przypomnę, że powinniśmy nie patrzec w przeszłośc /Q3/ tylko w przyszłośc. jaki bowiem będzie wynik spółki jeżeli pokarze sprzedaż prawie 200 mieszkań z Promenady II? 30, 50 mln czy 100?
    oczywiście wszystko zależy od chęci księgowania tego w ten czy inny sposób. należy w końcu się przyzwyczaic do MSR18 i do tego, że tylko okkresowo spółki deweloperskie będą pokazywały zyski. przypominam także, że do 15 lutego czasu coraz mniej, a SKY rośnie i rośnie...
  • Re: LCC szykuje się do ataku na nowy szczyt ?? Autor: cercio [89.231.13.*]
    Wątek przeniosłem tutaj
    https://www.bankier.pl/forum/pokaz_tresc.html?thread_id=1678408&strona=1
    bo zapomniałem zaznaczyć,że dotyczy LCC i się jak zwykle ukazała na stronie RUCH
  • Re: LCC szykuje się do ataku na nowy szczyt ?? Autor: dejokat [77.253.241.*]
    SKY nie należy do LCC
  • Re: LCC szykuje się do ataku na nowy szczyt ?? Autor: z1. [83.30.167.*]
    Dnia 2009-11-20 o godz. 10:27 dejokat napisał(a):
    > SKY nie należy do LCC

ale do 15.lutego LCC ma prawo pierwokupu. jak kolega myśli - jak będzie wyglądał kurs LCC przed ogłoszeniem decyzji głownego udziałowca? ja uważam, że SKY wróci do spółki matki bo pozostawianie tej budowy w spólce poza giełdowej jest dla Czarneckiego kompletnie bez sensu. pod względem finansowym rzecz jasna.
  • Re: LCC szykuje się do ataku na nowy szczyt ?? Autor: dejokat [77.253.241.*]
    Mam taką nadzieję
[x]
RUCH 0,00% 10,60 2010-10-19 16:06:13
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.