• Popraw wyników Autor: ~Michal [83.4.180.*]
    Oto najważniejszy fragment raportu:

Operating result strongly improved (excluding any revaluation or
    amortisation, impairments and provisions) from a loss of EUR 7.5 million in Q2 2009 to a profit of
    EUR 11.8 million in Q3.

• Re: Popraw wyników Autor: ~shp [83.243.109.*]
    Wogóle mi się wydaje, że raport Q3 2009 jest OK,
    Niczego więcej się nie mogliśmy spodziewać.

Zresztą godzina publikacji raportu mówi sama za siebie :), tym razem się postarali.
    Poza zmniejszoną sprzedażą nieruchomości pod użytek prywatny (czyt. lokali mieszkaniowych) reszta jest na lepszym poziomie aniżeli w O2 2009.

Może nie będzie wielkiego UP, ale dobrze, że się nie wyleszczyłem, cały czas jest szansa.

pzdr
    shp
  • Re: Popraw wyników Autor: ~xyz [83.24.41.*]
    ja zobacze jutro, jak po wynikach nie drgnie to spadam na totmes capital chyba ;)
  • Re: Popraw wyników Autor: ~shp [83.238.100.*]
    A mnie cały czas zastanawia cisza na forum !?
    Czyżby naprawdę już nikt nie miał Akcji ORCO z forumowiczów ?

Bo, że ktoś ma to pewne (jak ktoś oddał, to ktoś kupił)
    Pytanie gdzie Ci ludzię się pojawiają/udzielają!

No nic, wychodzi na to, że sam dla siebie piszę kolejne nic nie wnoszącę wątki :)

pzdr
    shp
  • Re: Popraw wyników Autor: ~rodzyn [77.112.56.*]
    Spokojnie, cisza na forum pożądana - im mniej panikarzy, tym lepiej. Orco mam średnio po 38 i jestem spokojny. Nie liczy się (dla mnie) czy za miesiąc będzie po 50 cz po 20 zł. Wiem, ża za 2-3 lata rynek prawidłowo wyceni te akcje - myślę, że widmo bankructwa mamy już za sobą i gorzej już nie będzie. A wtedy zysk z orco będę liczył w setkach % rocznie -). Zaraz pewnie rzucą się na mnie pieski, co to niby zarabiają po 300% miesięcznie, ale szczekajcie, szczekajcie, karawana orco jedzie dalej...
    Pozdrawiam trzymających (i wytrzymujących).
  • Re: Popraw wyników Autor: ~kris [83.29.224.*]
    No teraz trzymać akcje Orco jest miło, tylko wytrwale do celu, tak na marginesie to zakup po 31,6zl to strzał w 10 pozdro
[x]
ORCOGROUP -3,37% 4,02 2025-10-03 16:47:42
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.