xplus zawiadomienie 160.pdf
RB-W_ASO:Informacja o transakcjach na akcjach XPLUS S.A.
RAPORT BIEŻĄCY >>>
KOMISJA NADZORU FINANSOWEGO
Raport bieżący nr 7 / 2009
Data sporządzenia: 2009-11-18
Skrócona nazwa emitenta
XPLUS S.A.
Temat
Informacja o transakcjach na akcjach XPLUS S.A.
Podstawa prawna
Art. 160 ust 4 Ustawy o obrocie - informacja o transakcjach osób mających dostęp do informacji poufnych
Treść raportu:
Zarząd XPLUS S.A. zawiadamia, że w dniu 18 listopada otrzymał informacje na podstawie art. 160 ustawy o obrocie instrumentami finansowymi od osób obowiązanych do przekazywania zawiadomień na podstawie powyższego uregulowania. Treść niniejszych informacji stanowi załącznik do niniejszego raportu. Osoby przekazujące powyższą informację wyraziły zgodę na publikację swoich danych osobowych.
Załączniki
Plik Opis
xplus_zawiadomienie_160.pdf Zawiadomienie zgodnie z art 160 ust. o obrocie
Nie mogę tego otworzyć :((( Pewnie podają , że ktoś się wypruł z papiera , bo inaczej być nie może :))
Wiec ja ci powiem co tam jest. Prezes i wiceprezes wywalali akcje - jeden wywalil srednio po 27 a drugi po 23, zreszta kazdy kto obserwuje akcje wie kiedy to bylo. Tak oto ci dwaj panowie nas wyrolowali. Dla mnie takie zachowanie jest bezczelne, zero szacunku dla takich dorobkiewiczow, dzisiaj sie pewnie smieja z naiwnych, ale role sie jeszcze odwroca wspomnicie moje slowa. Dzisiaj wy nas wyrolowaliscie, jutro my was.
wywalali jak najęci, na bezczela ale nie było by im tak łatwo gdyby ciągle popyt się nie odnawiał, obserwowałem jak było po 0,23, masakra kto kupuje akcje kiedy ktoś inny tak sypie? po co kopać się z koniem? to samo było dziś na polrest, tylko tam na zachętę była podbitka he he
tu sie nie ma z czego smiac, ja zostalem z tym badziewiem. Goscie ot tak wywalili w 2 dni ponad 2,5 miliona akcji, ci ludzie sa zupelnie bez wyobrazni, zalac rynek tyloma papierami to sie w glowie nie miesci. Powaznie oni powinni jak najszybciej podac sie do dymisji, to grabiez w bialy dzien, nie szanuja wogole ani swojej firmy ani tym bardziej akcjonariuszy.
A jak sie pieknie dogadali, jednego dnia sypie jeden a nastepnego drugi. Ludzie zupelnie bez wyobrazni, wywalali akcje na chama bo jak to inaczej nazwac, widzialem jak dynamicznie budzil sie popyt gdy tylko przestawali na chwile wywalac ale oni bezczelnie tlumili go w zarodku, to tak wygladalo jakby chcieli koniecznie zbic kurs. Z takim podejsciem oni dlugo na rynku nie zagoszcza.
Ktoś musiał kupić te akcje, przecież forum bankiera tego nie wchłonęło!!!
Skończyli sypać komuś do wora? jak tak to czy wór pełny jak nie to mamy mocne odbicie
panowie...identycznie bylo na psw...zarzad krawczyki wywalały, troche to trwało, ale kto miał jaja kupił tam po o,39 i wywalil po 0,60....tu bedzie podobnie ...kwestia dwoch trzech sesji i wystrzal w gore...w koncu podaz nie bedzie miała czym nas zasypywac...ja troszke wziałem po 20 gr