Wydaje mi się , że ten większy gracz już się pozbył walorów w zamierzonej ilości i skończył - w piątek.
Teraz sypiemy my. Każdy z kim rozmawiałem jest nastawiony podażowo, więc oczywistym jest, że sprzedajemy.....
Duży gracz poczeka, a gdy pozbywanie się przerodzi się w ewakuację, on ustawi kilka zleceń i już. Potem poczeka następne kilka tygodni i kolejna akcja.....
na tych pozimoach jest silny opór , technicznie MACD i Stochastyczny generuje sygnał kupna, nie widać już żeby chcieli sprzedawać poniżej 250 dlatego , teraz trzeba brać
jakos nie chce spadac nizej -xxx - to jest giełda, kazdy chciałby kupic w dołku i sprzedac na górce ale prawie nikomu sie to nie udaje, niżej raczej nie spadnie bo juz dawno moógł kurs zejsc przy taki podawaniu - raczej to sa okolice dna
Wszystko się może zdażyć xxx, ale analiza teoretycznie wskazuje na dno. A jak się ludzie zorientują , że już nie opłaca się wywalać (no bo rzeczywiście już nie spada) to przestaną..... Jak jedni przestaną, to może ktoś kupi nie dławiony podażą z góry. Cena trochę podskoczy i wyskoczą Ci zniechęceni czekaniem, więc na chwilę spadnie, a potem zacznie stabilniej odbijać już w górę.
na moje oko od godziny 15.00 gruby przestal sypac a inny gruby zaczal skupowac tak jak inny gruby sypal wiec jutro jesli beda wzrosty to bre bedzie miec najwiekszy wzrost tak to widze a zobaczcie ze pge dostalo po dupie duzo i jakos bre zaczal ktos skupowac czyzby zbieg okolicznosci mi sie zdaje ze gruby zaczal tam wywalac a tu odbierac malusko bo mlausko ale odbierac tak sie stalo 2 listopoada pod koniec gieldy jak zaczal sypac z grubej rury , dzisaj widac ze pod koniec gieldy zaczal skupowac nic to nie tlumaczy bo przeciez bre powinno byc po 310 zl teraz wiec jest do kolegow inych bankow ma co dorabiac ale wkoncu moze zacznie sie handel na tej spolce a nie odrazu z rana wiesz po jakiej cenie bedzie spolka chodzic jesli jutro ruszy bre to trza brac pkc bo bedzie jazda
to są tylko opinie. przeciez nikt nie wie jak bedzie na 100%. Kazdy podejmuje ryzyko i sam je okresla. Rownie dobrze moze spasc w ciagu tygodnia o 20% i nie mamy na to zadnego wplywu chocbysmy nie wiem jak byli pewnie tej inwestycji. nie no mamy wplyw - sprzedac wczesniej.