• Ale fajna uchwała WZA Autor: ~czytam i się dziwię [78.8.151.*]
    "Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie Spółki Firma Handlowa „JAGO” S.A. z siedzibą w
    Krzeszowicach, niniejszym postanawia nie stosować w spółce w całości zasad ładu
    korporacyjnego „Dobre Praktyki Spółek Notowanych na GPW” stanowiącego Załącznik do Uchwały Nr 12/1170/2007 Rady Giełdy z dnia 4 lipca 2007 r."

Niewiele Spółek na GPW odważa się tak wprost powiedzieć inwestorom, ze ma ich gdzieś. Większość wyłacza tylko część niewygodnych punktów.

Ciekawe co chcą ukrywać?
  • Re: Ale fajna uchwała WZA Autor: ~hej [10.10.3.*]
    aż się najwięksi nie obkupią
  • Re: Ale fajna uchwała WZA Autor: ~jago. [91.146.219.*]
    Do Waclawa i Tomasza.Ico teraz powiecie.Nabraliście wody w usta,co?Pisałem że to badziewie.Pewnie znów sprzedaliście na górce i siedzicie cicho.Ja mam czas,sprzedam jak będzie znacznie wyżej.
  • Re: Ale fajna uchwała WZA Autor: ~Tomash [89.76.111.*]
    A co tutaj więcej pisać? Nie chce mi sie odpisywać na bzdury Irka, każdy ma swoją strategię gry,niedźwiedzie,byki,jelenie,leszcze jak zwał tak zwał. Ja tak jak podkreślałem wcześniej na temat spółki. Znamy uchwały z WZA, dla mnie in +,ostatnie ruchy w zarządzie in+, raport, wartość księgowa in +,firma konsekwentnie rozszerza swoją działalność in +, czego można chcieć więcej? Z Jago jestem od roku z dłuższą przerwą, niedawno wróciłem i również liczę na dalsze zyski bo inwestycje które poczyniła spółka w końcu dadzą zyski.
  • Re: Ale fajna uchwała WZA Autor: ~Blazej [212.51.207.*]
    Mam podobne zdanie, ale nie chce mi sie rozpisywac...
[x]
JAGO -66,67% 0,01 2012-10-24 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.