na monnari też był Wizjoner i go szczerze wyśmiali- 12 listopada napisał że 13-go mimo pechowej daty monnari eksploduje- no i miał racje, w ciagu 2 dni notowań monnari jest +30%. Czyżby ten sam wizjoner miał oponeo? raczej dokupie
Tak jam ten sam :-)
Nie chcę aby kojarzono mnie ze wzrostami, ale przyznam, ze buduje swój portfel inwestycyjny na zimę i w skład tego wchodzi monnari i oponeo i parę innych spółek.
Zaczyna się dziać ciekawie...już niedługo będzie można zbierać. Nie rozumiem was dlaczego wybieracie, przewartościowane walory ?
Pozdrawiam
Na jakie analizy patrzysz ? na domysły..obawy ? hmmm :-)
Podstawy są tu najważniejsze, widzicie rezygnację a nie widzicie tego co było wcześniej.
I nie widzicie, tego cóż na tej spółce może się wydarzyć. Żyjcie obawami, a inni będą żyć myśleniem.
O, to miło ze mamy podobny sposób myslenia o inwestowaniu. Oponeo mam znacznie mniej niż monnari (bo mon mam naprawde sporo:) więc traktuje je troche po macoszemu, ale też uważam że sporo tu się zadzieje. Mam średnią 5,4 wiec teraz nawet mógłbym sprzedać bez żalu, ale poczekam i dokupiłem dziś pakiecik:) A ci co sie obawiają i cykają kupia od nas po 7,50-8 z nadzieją kij wie na co... A tak przy okazji wizjonerze, bo tu znacznie spokojniej niż na forum moni- skąd takie trafienie w odpał monnari? Sporo tego masz?
pozdrawiam -piterro