• HTLSTREFA Autor: ~adam [92.20.154.*]
    Czy juz wszyscy oddali akcje tej spolki, bo obroty prawie zerowe i cena akcji wcale sie nie zmienia.
  • Re: HTLSTREFA Autor: ~;ljcsfl [81.190.153.*]
    ja nie. ale mam mało. nie liczę na wyraźny wzrost kursu.
  • Re: HTLSTREFA Autor: ~n.akcj. htl [83.142.189.*]
    czekam na jakieś info z funduszy , ale chyba się niedoczekam
  • Re: HTLSTREFA Autor: ~adam [78.150.49.*]
    Hi,
    I co zamierzasz zrobic?
    Co sie stanie jesli oni wycofaja HTLSTERFA z GPW a my zostaniemy z mala iloscia akcji?
    Napisz czy zamierzasz sprzedac przed 28-tym listopada.
    Adam
  • Re: HTLSTREFA Autor: ~Miecio [85.193.233.*]
    Jak w wezwaniu odpowie minimum 80% to wezwanie dojdzie do skutku...Tym samym spolka zostanie wycofana z GPW...Z tego co mi wiadomo do poziomu 80 brakuje im zaledwie 2%....
  • Re: HTLSTREFA Autor: ~wader [89.77.118.*]
    nie piszcie głupot, bo nikt kasy nie straci/to nie czasy komuny/. Pewnie że jak ktoś kupił po 20 zł, to po wycofaniu firmy z giełdy dostanie kasę wg wezwania - ale nie niżej, więc tylko można mieć nadzieję, że to się nie uda. A jak się numer nie uda, kurs poszybuje naprawdę wysoko - tak myślę.
    Pozdro dla wytrwałych
  • Re: HTLSTREFA Autor: ~Sergio [95.108.26.*]
    Była już na ten temat mowa na forum, ale pozwolę sobie przypomnieć:

Akcje zostaną "przymusowo sprzedane" tylko wówczas jeżeli w wyniku wezwania skupią ponad 90%.
    Jeżeli uda się im skupić powyżej 80% to będą mogli wycofać firmę z giełdy, ale do "przymusowego sprzedawania" nie dojdzie - po prostu zostaniemy z akcjami firmy, która nie będzie notowana na giełdzie. Będzie je można wówczas sprzedać na zasadzie umowy cywilno-prawnej dowolnej osobie (fizycznej lub prawnej) po dowolnej cenie - dokładnie tak samo jak sprzedaje się samochód.

Pozdrawiam,

Sergio
  • Re: HTLSTREFA Autor: ~Tad [10.18.65.*]
    Mam pytanie
    Czy odpowiedż na wezwanie zobowiązuje wzywającego do odkupienia akcji ?
  • Re: HTLSTREFA Autor: ~kel [148.81.119.*]
    Ja na szczęscie kupiłem w 2007 roku po 12.42 -i jakiś tam zysk mam.
    Dzwonili do mnie z biura maklerskiego i poinformowali tak.
    Jeżeli teraz chcę sprzedać to mam wziąśc zaświadczenie imienne o posiadaniu akcji HTL i udać się do Biura Banku Millennium i odpowiedzieć na wezwanie ale teraz nie muszę tego robić bo jeżeli nie skupią wszystkiego to będą musieli ogłosić kolejne wezwanie by skupić wszystko i cena może być troszkę wyższa
    Prawdopodobnie Fundy odpowiedziały na wezwanie- kupowały w dołku.
    Na spokojnie jeszcze można przyczekać mamy czas
    Na razie żadnej informacji ze strony Fundów nie ma.
    Nie martwcie się mamy czas - jeżeli nie wszyscy odpowiedzą i zostanie z 10 procent to jeszce będzie kolejne wezwanie i może wyjdziemy na tym troszkę lepiej niż fundy
    Pozdrawiam
[x]
HTLSTREFA 0,15% 13,62 2010-02-18 16:20:03
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.