A mnie sie wydaje ze jest to celowa zagrywka, i ze opor jest na 0,35 zł,mam troche, nie mam zamiaru sprzedawac, nawet jak idzie w kierunku 0,30 zl w co watpie,chca sie tanio obkupic, inwestorki uwierzyli ze cos sie szykuje a tu nic nie ma hi,ale znow mozna rzucac wodze fantazji do ilu wzrosnie, pozdrowionka
ta spolka to jedna wielka sciema. Poszukajcie sobie innych inwestycji. Szkoda na nia czasu, z kwartalu na kwartal spada wartosc ksiegowa przedsiebiorstwa. Skoro PBS ladowal taka kase w BS to jasne jest ze przed inwestycja musial miec biznes plan na nowy biznes. Skoro jeszcze tego nie ma a wartsoc firmy spada to cos tu smierdzi
Sorki ale jestescie zwyklymi naganiaczami na spadki,straszcie dalej pseudoanalitycy,dobrze jest ze panuje wsrod Was pesymizm i histeria spadkow,madry inwestor wie o co biega,ja mam i nie sprzedam Beefka,nawet jak zbankrutuje kiedys tam moze tak sie stac,ale kazda na Gpw spolka moze pasc,zdrowie wazniejsze od pieniedzy,akurat chcielibyscie aby juz podawali strategie i aby raporty byly na plusie,zobaczycie doczekacie sie wtedy kiedy tego nie bedziecie sie spodziewac,tam juz jest wszystko ustalone w odpowiednim czasie ujrza infa swiatlo dzienne cierpliwosci!
fortuna na beefie ales mnie teraz rozsmieszył hahahaha , gdzie tu perspektywy , rentownosc całej branzy jest znikoma , to nie bioton który fakt przeinwestował i zapłacił za to kare ale przynajmniej sa jakies perspektywy a tu na miesie porazka na całego .beef w dobrym okresie zarabiał , jak juz wyszedł na plus grosze a jak traci to grube miliony i nic tego nie zmieni . pa