• a jednak bez zmian, hehe Autor: ~xxx [95.40.76.*]
    http://www.portalspozywczy.pl/mieso/wiadomosci/beef-san-na-razie-nie-rezygnuje-z-uboju-i-rozbioru-miesa,23929.html
  • Re: a jednak bez zmian, hehe Autor: ~Krisek [83.15.104.*]
    I teraz zjazd pewnie w okolice 0,30 zł, kto sie dobrze ustawi kupi tanio,zycze wyczucia........
  • Re: a jednak bez zmian, hehe Autor: ~Monia [83.15.104.*]
    A mnie sie wydaje ze jest to celowa zagrywka, i ze opor jest na 0,35 zł,mam troche, nie mam zamiaru sprzedawac, nawet jak idzie w kierunku 0,30 zl w co watpie,chca sie tanio obkupic, inwestorki uwierzyli ze cos sie szykuje a tu nic nie ma hi,ale znow mozna rzucac wodze fantazji do ilu wzrosnie, pozdrowionka
  • Re: a jednak bez zmian, hehe Autor: ~wojtek [77.114.195.*]
    pbs pilnuje kursu, było to widać przed chwilą. Będzie im zależeć aby na koniec roku cena akcji była jak najwyzsza.
  • Re: a jednak bez zmian, hehe Autor: ~hhhhhhhhhhhhhoooo [83.68.76.*]
    Jak sadzicie jaki bedzie raport investycja w ciemno ???????????????
  • Re: a jednak bez zmian, hehe Autor: ~aka [94.254.208.*]
    o zesz w morde wywalac w takim razie !
  • Re: a jednak bez zmian, hehe Autor: ~król bydła [212.67.134.*]
    czekamy na jakiś raport? jak macie to dajcie linka
  • Re: a jednak bez zmian, hehe Autor: ~hhhhhhhhhhhhhoooo [87.116.246.*]
    Ma byc dobry a ten za 4 qwartal bardzo dobry ale ile w tym prawdy same ploty ??????
  • Re: a jednak bez zmian, hehe Autor: ~biel [212.76.37.*]
    ta spolka to jedna wielka sciema. Poszukajcie sobie innych inwestycji. Szkoda na nia czasu, z kwartalu na kwartal spada wartosc ksiegowa przedsiebiorstwa. Skoro PBS ladowal taka kase w BS to jasne jest ze przed inwestycja musial miec biznes plan na nowy biznes. Skoro jeszcze tego nie ma a wartsoc firmy spada to cos tu smierdzi
  • Re: a jednak bez zmian, hehe Autor: ~Monia [77.113.223.*]
    Sorki ale jestescie zwyklymi naganiaczami na spadki,straszcie dalej pseudoanalitycy,dobrze jest ze panuje wsrod Was pesymizm i histeria spadkow,madry inwestor wie o co biega,ja mam i nie sprzedam Beefka,nawet jak zbankrutuje kiedys tam moze tak sie stac,ale kazda na Gpw spolka moze pasc,zdrowie wazniejsze od pieniedzy,akurat chcielibyscie aby juz podawali strategie i aby raporty byly na plusie,zobaczycie doczekacie sie wtedy kiedy tego nie bedziecie sie spodziewac,tam juz jest wszystko ustalone w odpowiednim czasie ujrza infa swiatlo dzienne cierpliwosci!
  • Re: a jednak bez zmian, hehe Autor: ~krzysiek [83.2.207.*]
    raport fatalny , sprzedałem i nie mam zamiaru juz w to wchodzic , kurs sterowany ale jak tapnie to bedzie tragedia .
  • Re: a jednak bez zmian, hehe Autor: ~marre [85.238.205.*]
    no i widzisz... juz o jednego mniej i bedzie latwiej rosnac do gory bez pajacow co fortuny chca w tydzien zarobic
  • Re: a jednak bez zmian, hehe Autor: ~krzysiek [83.2.207.*]
    fortuna na beefie ales mnie teraz rozsmieszył hahahaha , gdzie tu perspektywy , rentownosc całej branzy jest znikoma , to nie bioton który fakt przeinwestował i zapłacił za to kare ale przynajmniej sa jakies perspektywy a tu na miesie porazka na całego .beef w dobrym okresie zarabiał , jak juz wyszedł na plus grosze a jak traci to grube miliony i nic tego nie zmieni . pa
[x]
PBSFINANSE 12,70% 0,71 2025-10-14 15:00:00
2025-09-30
Wyniki finansowe
2025-09-25
Informacja o przetargu
2025-07-14
Obwieszczenie o przetargu.
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać