gowno a nie 5 zl bedzie ,ja mam pakiety srednio po 2,6-2,7 i mysle ze moze byc w granicach 3,15 ...bo do tej granicy ktos badal ukryte S ...robil to dzis i robil to pare dni temu ....jak dojdzie do 3,15 i bedzie badal ukryte S dalej to zostaje ....(chodzi o podbicie na fixie )
Troche przesadzasz, wystarczy ze obroty wejda na poziom 5-10 mln dziennie i masz jazde. Akcji w obrocie jest 10 mln po 5 zl to daje 50 mln. Przeciez to pchelka
ja tu widze gre pod wyniki, ktore beda bardzo dobre ...a jak juz opublikuja wyniki to moze byc podbitka i wywalanie pod wyniki.Wtedy i moje akcjie wywale. Siedze tu juz dlugi czas i jakos zabardzo spekuly nie ma
Jak chcesz, ja swoje zaczne wywalac powyzej 5 zeta. Jesli nie teraz to pozniej, bo perspektywy sa bardzo duze. Pewnie nie doczekam ale na tej spolce nawet 10 zeta jest mozliwe
mirbud nie da zarobić wielkich pieniędzy, spekuły tu nie ma więc nie licz na 5 zł , a kontrakty w tej spółce nie wpływają na szalone wybicia wiem bo mam akcje od 2 mc i kontrakty posły za ok 300 mil złotych a spółka traciła na giełdzie, nawet fundusze uciekły z tej spółki, ja uciekam w okolicach 3.40
Myślę że nie masz racji co do Funduszy moim zdanem one dopiero zaczynają wchodzić - te zakupy powyżej 10K to nie zbiera drobnica lecz ktoś kto wie, że na tle rynku budowlanego akcje tej spółki zasługują na wycenę w granicach 10/12 zł. kazda!!!
tak sobie tlumaczcie. wystarczy spojrzec na ostatnie uchwaly wza.zazad moze wyemitowac 30mln akcji i pewnie to zrobi...i watpie zeby ktos chcial obijac emicje np powyzej 4 zl.
a to wszystko w przyszlym roku...a i prezes wywalil kilka milionow akcji po 2,8 ,wiec ta podpitka jest pod sprzedaz tych akcji .
Pamietasz jak Echo przekształciło się w spólkę budowlaną i ile poszedł kurs? Tu też mamy doczynienia z przeobrażeniem z larwy w motyla. Zobaczysz jak będziesz łykał akcje po 10 zł i krzyczał że tanio
zdefiniuj - wielkie pieniosze? kiedy spolka spadala - tylko k.... nie podawaj mi korekt jako przykladow? ktore fundusze uciekly ze spolki? konkretnie - bo takich pierdol to nie czytalem dawno.
Ja czekam, myślę że w przyszłym tygodniu wreszcie zostaną opublikowane prognozy - patrzcie na produkcję w toku - w czwartym Q zysk może być dwa razy wyższy niż za wszystkie trzy Q razem I
A może jakieś inne dobre Infa (np. o wygranym przetargu).
Uchwała co będzie przyjęta we wtorek jest bardzo korzystna:
- jeśli przejmą za pieniądze z emisji spółkę równą sobie (tak Prezesik zapowiadał) wówczas podwoją zyski i nie będzie to miało negatywnego wpływu na rynek giełdowy,
- ceny na akcje nowej emisji nie będą niższe niż 2,80 bo po tyle Prezesik sprzedawał swoje,
- do robienia setek milionów przychodów potrzebne też są setki milionów środków obrotowych a te może dać tylko nowe emisje,
- uhcwała przewiduje okres 3 lat na dojście do pełnej kwoty kapitału docelowego.
Zatem - nie bujmy się wtorkowej uchwały !!!
hahahaha prezes sprzedal swoje akcje po 2,8zl ,wiec chyba nie bedzie kupowal po 3zl ...az tak glupi jestes zeby wierzyc w cuda. Emisje beda pewnie po 2,2 moze max 2,5 zl.... a zarzad zadecyduje czy bedze PP czy nie i ile akcji pojdzie do kogo. Na gieldzie nie zarabiaja leszcze tylko rekiny i wieloryby, i im szybciej to zrozumiesz tym lepiej bedziesz gral.Moze zrobia podbitek pod wywalanie ,moze kolejne odleszczanie .ale tu spekuly nie ma i nie bedzie i trzeba zejsc na ziemie.I nie wrozyc wzrostow do 10zl . Chcecie wzrosty wskakujcie na skotana,techmexa czy inny syf .Tu trzeba umiejetnie grac ,bo ktos ladnie d**a leszcza :)