Sprzedałem szmatę. Wszystkie spółki Karkosika po kilkanaście % a ta suka nawet powyżej 7 zł nie powróciła. To najgorszy szajs na GPW! Nie tknę tego syfa już nigdy w życiu!
jutro też jest dzień... może kiedyś w końcu sie wybije. jutro ma być raport opublikowany? też się denerwuję ale skoro trzymam już tak długo i cały czas spada to może w końcu ruszy... miło by było. jedno jest pewne - jak sprzedam to podskoczy o co najmniej 20 % ;)... ale nie chcę się tak za darmo poświęcać dla ogółu ;P
Pozdrawiam każdego towarzysza niedoli :)
Ja trzymam od 2007 roku ,niestety komuś zależy na niskim kursie. Przez ten okres nie sprzedałem nawet po 12 zł . BANKRUTY SZŁY PO KILKASET PROCENT,A TU BYŁO I JEST KISZENIE. Pozostaje się z żalu tylko opić.
ja mam trochę wyższą ale skoro już chwile trzymam to nie sprzedam ot tak.. wszystkie karkosiki poszły w górę dziś i w ostatnim roku... może zbliża się nasz czas. wątpie w to ale bardzo bym chciał być mile zaskoczony... ;)
No właśnie Panowie. Dlatego że wszystkie spółki poszły po kilkaset % a ALCHEMIA stoi w miejscu to nie liczcie na cud. Jak zaczną się ostre spadki to i ona jeszcze zleci. Ktoś trzyma kurs i nie pozwoli na wzrosty. Jej poziom to przedział 6,00 - 7,00 PLN i tak ma być bo ktoś tego chce i już
Też tu siedzę,nie tknę się już żadnej spółki Karka.Dostałem tu nauczkę,patrząc na rosnący cały rynek,a badziewie depczące w miejscu.Nic tu nie da opicie się,trzeba stąd spierdalać przy swoim poziomie i nie liczę na cuda.