irek to albo frutstrat, który przegrał wszsytko na jago, choć to mało prawdopodobne, i nie może się z tym pogodzić, albo szuka okazji do tanich zakupów i stara się tym okazjom pomóc, w innym wypadku cierpi na bardzo poważną chorobę psychiczną
Proszę,poczytajcie troszeczkę o spółce zanim zaczniecie wypowiadać się na forum.No chyba,że w nie inwestujecie tylko marnujecie czas ,ażeby sobie popisać głupoty.
Szanowni inwestorzy,
wielu z nas prosiło tylko o merytoryczne wypowiedzi!!!
jak się nie znacie na inwestycjach, to nie wchodzić na giełdę i nie naganiać, nie psuć treści forum.
Jestem pewien, że Jago pokaże dobre wyniki po III kwartale,
Tak jak wcześniej pisałem od strony analizy finansowej, to przejęcie dla Jago stanie się naprawdę mocnym ... kopem.
możecie mnie trzymać za słowo.
Nie przejmować się zadłłużeniem, które spółka obsługuje. Nie jest tak źle!
Ja wierzę w ta spółkę i nie odda tanio akcji a najgorszy ten ptak,który robi we własne gniazdo.Bedzie dobrze Panie i Panowie-tylko jeszcze troche cierpliwości-ok.Nie słuchać nawiedzonych pseud-graczy.
ten ptak to mam rozumieć Irek?? bo nie wierze, że niemając akcji pisze na tym forum... jakbym zaczął pisać na forach gdzie miałem a nie mam akcji to dnia by zabrakło :) no chyba ze raz w życiu jedna spółkę wtopił i teraz lamentuje nie mając wogóle kapitału na GPW... śmieszny koleś, płacze ale nie odejdzie od zony co go bije
Ja wierzę w ta spółkę i nie oddam tanio akcji a najgorszy ten ptak,który robi we własne gniazdo.Bedzie dobrze Panie i Panowie-tylko jeszcze troche cierpliwości-ok.Nie słuchać nawiedzonych pseudo-graczy.
dobre wyniki !!!!!!!!!!!!!!!!????????????
zapomnij kolego ....zapomnij na 2 -3 lata........
za daleko zabrnęli z kredytami...... ratami.....
a przychody......słabiutkie.....marża malutka.......koszty duże.....
plus samochód dla każdej pani menager ze stajni MN......
Szanowny Panie "Irek"
raz jeszcze powtarzam, ja patrzę na Spółkę okiem analityka finansowego i wiem co piszę! Spółka zamknie rok wynikiem dodatnim, a III kwartał powinien być miłym zaskoczeniem. przejęcie Stormma ma tu duże znaczenie, a także ich działalność.
Dnia 2009-11-10 o godz. 10:10 ~Akcjonariusz T napisał(a):
> Szanowny Panie "Irek"
raz jeszcze
> powtarzam, ja patrzę na Spółkę okiem analityka finansowego
> i wiem co piszę! Spółka zamknie rok wynikiem dodatnim, a
> III kwartał powinien być miłym zaskoczeniem. przejęcie
> Stormma ma tu duże znaczenie, a także ich działalność.
Podaj proszę więcej szczegółów ku pokrzepieniu serc.
Z góry dzięki
irek musisz sie bardziej starać, kiedyś jęczałeś na forum, że lecimy na 80 gr niestety okazało się że nie miałes racji, teraz marudzisz o 1,8, niestety twój bełkot nikogo nie przekonuje, postaraj się bardziej, bo tracisz czas jak narazie
.....dostałem propozycję od MN..........powiększają grupę......a ja !!!!!!!!!!!
mam w piwnicy starą ruską chłodziarkę........na chodzie !!!!!!!
i chcą ją przejąć w zamian za 1 000 000 akcji...........
chyba w to wejdę.............to już wiecie ---szykuje się nowe przejęcie !!!!!!
Spodziewam się b. dobrych wyników za 3 kwartał, ale niepokoi mnie duża podaż akcji przy tak niskich cenach. Czyżby tak dużo gamoni grało na giełdzie?
pozdrawiam rozsądnych
Zobaczymy na jak długo będą takie wzrosty
Najlepsi ci co tak prognozują wielkie wzrosty 5, 10, 15
Podpucha niezła a spółka dupiana - wzloty i upadki co miesiąc
do radecky: zdaje mi się że obstawiałeś wynik za 3-ci kwartał na ponad 5 mln zł , ja ponad 6 mln zł, więc chyba możemy sobie pogratulować. Większość piszących tutaj ani nie ma żadnego pojęcia o giełdzie, ani pieniędzy do inwestowania i dlatego tak zazdroszczą tym którzy zarabiają na giełdzie. pozdrawiam rozsądnych
zgadza się, ja 5 Ty 6, ale to oznacza, że ja przegrałem...a nawet i Ty... jest więcej
tylko tak nie moge rozgryść...w raporcie jest wzmianka o zrembie...a w cyferkach nie widać poszerzonego akcjonarjatu.... czy raport za grudzień nie będzie troche inaczej wyglądał... nawet in plus
do radecky: tak, masz rację. Już teraz powinno być wszystko uwzględnione, bo połączenie ze Stormmem zarejestrowano 30 września. Jeśli z mocznikiem nic złego się nie zdarzy, to w 4-tym kwartale wynik będzie b. dobry. Tu jedynie zdziwiło mnie, że kurs przed b. dobrymi wynikami nie poszedł do góry, więc nie było przecieków z firmy. To aż niepodobne do naszej giełdy i b. dobrze świadczy o zarządzie firmy. pozdrawiam
Ludzie o jakich dobrych wynikach mówicie - przeczytajcie raport dokładnie, weług mnie wynik za 3 Kw to ponad 2,5 mln straty, a pokazany "+" jest wynikiem wprowadzenia wartości ujemnych firm przejetych w 3 kwartale w pozycji pozostałych przychodów operacyjnych - czyli tak naprawdę zysk wirtualny - a w przypadku JAGO zabieg powtarzany już którys kwartał z koleji.
Problem spólki jest taki, że na dziś nie jest w stanie generować dodatnich wyników z działalności podstawowej - co nie wróży nic dobrego, realnie oceniając, spólka narastajaco w tym roku zmierza na około - 10 mln operacyjnie.