Dzisiejsza świeca mówi wszystko. Fałszywe wybicie powyżej oporu na 10.00 a następnie zgaszenie popytu i zamknięcie sesji blisko otwarcia przy bardzo dużych obrotach. To fatalny obraz rynku. Wygląda to na odwrócenie rynku na Tauronie, które przypomnę, że według aktualnych wskaźników jest blisko przewartościowania. Przypomnę, że aktualna rekomendacja dla spółki to rekomendacja Noble o treści REDUKUJ z ceną docelową 9,37. Wygląda na to, że właśnie rozpoczynamy zjazd co najmniej do tego poziomu... jak nie niżej.
Wiadomo, ze na rekomendacjach BM nie zostanie sie milionerem na GPW :) Post to satyrą na uzytkownika eldelerosa. Udzielam sie na forum PEPCO i on postanowił sie powygłupiać na tymże forum pisząc takiego posta
Postanowiłem przyjrzeć się twoim inwestycjom i porabiasz na innych forach. Dostałeś na Pepco to co serwowałeś tutaj ludziom na Tauronie. Twoim słowami.... z tą różnicą, że mój wpis ma merytoryczne podstawy a twoje były pokazem amatorstwa. Karma wraca łoren zawsze, pamiętaj.
Dramat akcjonariuszy Tauronu trwa? Wzrost o 2% na spadkowym rynku to dramat? Łorenik... Coś ci się przez te spadki na twoim pepco w głowie poprzestawiało z rozpaczy. Coś ci tam dzisiaj nie poszło widziałem.