w rankingu listy aktywności, pozycja 12 od czasu pojawienia się możliwości zapisów na Steam. LOTF ll to prawdziwa kula śnieżna która z każdym dniem nabiera większej masy i mocy mili moi:)
Chyba z żółto brązowego śniegu. W wyobraźni naganiaczy to gierka z kiosku ruchu wykolei premierę GTA6. Rockstar już trzęsie przed rudym portkami. Kurs zleciał na pysk, a tu kontynuacja błazenady na bankierze. Idz starej powiedz, że wygląda dzisiaj wyjątkowo nie grubo, a nie wypacaj tutaj resztki swojego orzecha.
Jeszcze się zdziwisz bo gra wygląda rewelacyjnie ale aby kurs poszedł w górę muszą być namacalne efekty i wyniki sprzedaży. Na grę czekam i chodź mam tu akcje to czekam na nią jako gracz a nie inwsetor.
Ta jasne zdziwie się. Rockstar już przesuwa premiere na 2028 bo najbliższe dwa lata będą należeć do CIG. Śmiechu warte. Kurs pójdzie w górę, a później spadnie jak to na gamingu.
Inna sprawa, że ja jako inwestor jak wchodze na to forum CIG to aż wstyd w ogóle interesować się tą spółką bo odstawia się tu taka błazenada, że szok. Co jeden to ma bardziej pozytywne przesłania i newsy i podnieceni jakby kurs był conajmniej jak na LPP, a tu marne 2.50 do 3.5zł. Fundusze i tak tu zmiotą wszystko dla siebie i jak można nie rozumieć, że inwestowanie w gierki to na zasadzie kto pierwszy ten lepszy. Nikt tutaj nie wymyśla koła na nowo czy nie rewolucjonizuje świata. Banda klaunów. 80-90% inwestorów w gierkowe tematy nawet nie zagrac w tą grę i mają ją szczerze głęboko, a Maćki i Mirki się podniecają. Niczy się, żeby wam zabrać kasę, a nie czy gra zamienie rynkiem - co najwyżej to może pozamiatać dolne półki na regale sklepowym po GTA6.
Wypowiedziałeś się, rozumiemy cię, już ci lepiej. Jeżeli chcesz coś jeszcze dodać to nie krępuj się. Jesteśmy z tobą. Inwestowanie niesie ze sobą różne możliwe zagrożenia natury psychicznej. Wszyscy są głupi, a ty nie. Niech tak pozostanie dla twojego dobra:)
Przyrost wishlist jest zupełnie spoko. W kilkanaście godzin przekroczyli 100k. Do końca poniedziałku było 182k, a do 11tego czerwca blisko 230k. Pozycja w most whishlisted też codziennie się poprawia (od poniedziałku awans o 50 miejsc). W whishlist activity 12 miejsce, a biorąc pod uwagę tylko gry, które dopiero wyjdą to jest top4. A o prześcignięciu GTA6 nikt tu nie mówił poza tobą. Tak naprawdę to gdyby CI games sprzedało 5 milionów egzemplarzy lotf2 to byłby mega sukces
Człowieku to jest CIG. Jaki dobry loft2 by nie był jak na możliwości tej firmy to do Eldena czy Bloodbourne nie ma startu. Nie ta liga, nie te możliwości. Musisz się z tym pogodzić.
Jedziesz z Cigiem w Ciambo, ale problem polega na tym, że Twój hejt to kompletny, pozbawiony logiki bełkot. Lubię zróżnicowane opinie, bo w inwestycjach daje to spojrzenie z różnych perspektyw, ale Ty zakładasz, że CIG już zawsze będzie robił gry typu Terrorist Takedown. Cała seria SGW jest bardzo oryginalna, walka na ekstremalne dystanse, pomysł dwóch swiatów w LOTF też. Nie brakuje im pomysłów, tylko wykonania. A założenie, że lepiej nie potrafią nie ma podstaw, bo każde studio ewoluuje. Nawet CD projekt dochodził do swojego poziomu przez dekadę, co nie daje gwarancji że utrzymają to przez kolejne - patrz UBISOFT. Tyle, że łatwiej jest gdy ma się hit w portfolio. I właśnie CIG czeka na swój hit. I IMHO jest bardzo blisko tym razem.
Taaa to samo było z loftem1, a ile czasu potrzebowali żeby połatać grę. Dopiero ostatnio wyszła tak na serio kompletna, pełna wersja taka jak powinna być na premierę. Tutaj przy loft2 beda za wszelką cene chcieli dotrzymać terminu i wyjdą niedoróbki.
Akurat z Ubi to jest inna historia bo firma stała sie kozłem ofiarnym branży, a tak na serio każda ich gra była/jest na poziomie.
Tak jak wcześniej pisałem, nie wstydź się, pisz, wszyscy cię wysłuchamy. Nawet takie opowieści z krypty jak te dotyczące tego iż Farm 51 jest psiaśniejszy od ci games Rudego, w sumie przecież oni teraz drony mają klepać...:). Oczywiście zgadzamy się z tobą odnośnie Ubi. Ci wolnomyślicieli, postępowi i tacy nowocześni stali się ofiarą faszystów którzy nie doceniają ich wizji świata w grach:). A teraz opowiedz nam ile masz chwilówek do spłacenia po przygodzie z Giełdą, nie wstydź się, wesprzemy cię.
Kostuch tam u ciebie to juz dawno powyzej 5 zl co ?
Nie masz zielonego pojecia o tej spolce. Kupiles i dalej myslenia zyczeniowe… Na rosnac i basta. Hahaha
Przypomnę ci bo masz poważne problemy z pamięcią. Ja zacząłem kupować po wyjści wersji LOFT ll 2.0 a wtedy wiesz jaki był kurs? jak nie, to sobie sprawdź:). Ja mam czas a ty nie. Bo premiera się zbliża a ty i twoi kompani za mało zebraliście od ulicy:) PS. łobuzy jedne nie chcą oddawać, wstrętna ulica, apfu, apfu:). PS 2. Już to przerabiałem na XTB z poziomu 16 złotych... .
Hans znów bredzisz.
Wszedłem tu po 2,40 i możesz sie dwoić i troić obrzydzając spółkę a ja i tak tu zarobie przynajmniej 100%.
Twoje wysrywy na bankierze są bez wpływu na kurs.