• Czyszczenie stopów? Autor: ~Mlody [46.134.120.*]
    Jw
  • Re: Czyszczenie stopów? Autor: ~FONTANNA [31.61.182.*]
    Ha ha ha no fundusz kupil to musi rosnąć ha ha ha i proszę bardzo tak jak pisałam do czasu nie wybicia oporu 1.40 stoimy w konsolidacji 1.05 do 1.40.
  • mało mało wincy by się zdało Autor: ~ce [185.119.209.*]
    nie majo od kogo skupić akcji. brak na rynku jelenia, to kombinujo jak wyrwać ochłapy choć
  • Re: mało mało wincy by się zdało Autor: ~FONTANNA [31.61.182.*]
    Można kupić ale trzeba wyżej ale nie ma zainteresowania kupowaniem przynajmniej na razie. Mimo wszystko testowanie oporu 1.40 powinno być bardziej prawdopodobne niż spadek do wsparcia 1.05.
  • Re: mało mało wincy by się zdało Autor: ~Fan [5.134.208.*]
    haha no tak, Fontanna miała racje. A to że ostatnio mówiłaś że idzie raczej w testowanie 1,40 zł to już nieważne.

Wszystkie możliwe scenariusze opisane w milionie postów i potem można napisać "a nie mówiłam?". Kabaret!
    Scenariusze masz ciągle dwa. Wybicie 1.40 wejście na 2/2.20 lub brak wybicia 1.40 I powrót do 1.05. Naucz się czytać ze zrozumieniem ale nie fundusz kupił to już miliard procent pewności że już będzie tylko rosło. I ciągle uważam że idzie na testowanie 1.40 I na to czekam i dopiero jak test będzie udany będę kupowała jeżeli nie to będę czekała na 1.05 a nie zawisne na haku bo fundusz kupił to będzie rosło. Dużo nauki przed Tobą inwestorku.
    Czytajcie ze zrozumienie a potem podziękujecie :) inaczej będziecie wisielce na haczykach i jeczec ha ha ha.
    O jaki smutek fundusz kupił a tu spadamy .....
  • Re: mało mało wincy by się zdało Autor: ~Fan [178.21.154.*]
    Kobieto, uspokój się bo produkujesz posty co kwadrans. Naprawdę, get a life. Wszyscy mają Cię dość. To po pierwsze.
    Po drugie, nigdzie nie pisałem, że jak jest fundusz, to będzie rosnąć. Sama czytaj ze zrozumieniem. To po drugie.
    Po trzecie, możesz sobie darować ten protekcjonalny ton, bo "inwestorek" jest tu już po trzech kółkach i zarobił więcej niż ty. Nie mam potrzeby się z tym obnosić i zniżać do Twojego poziomu. A tym bardziej trąbić o tym publicznie podczas gdy NIKOGO to nie interesuje.
    Po czwarte, Twoje analizy sprowadzają się do komentowania kursu dosłownie na żywo (co kwadrans) i dostosowywanie tezy do tego - jak spada, to będzie spadać i idzie do wsparcia, jak rośnie to będzie rosło i idzie do oporu. Potem zawsze masz rację. To jest tak głupie że nie chce się komentować. Pomijam fakt, że raczej inwestor na jakiego się kreujesz powinien patrzeć na poziomy kursu raczej na zamknięcie sesji, a nie intraday.

Bez odbioru z mojej strony, z Tobą nie ma rozmowy trollu.
    Oj boli fajeczka boli. Najważniejsze że moje analizy dają zarobic więc SQL twarz i czekaj kiedy Ci powiem ze warto wejść a potem podziękujesz.
[x]
COMPREMUM -1,98% 1,24 2026-06-15 14:19:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.