Kolego pytasz czemu jeden z największych lagonów i formowych powieszony po 45 od dwóch lat nagania i pisze farmazony? Przecież takich tutaj czy na wszystkich wątkach pełno. Wiszą po kilkanaście miesięcy albo kilka lat z hakiem na 40 i piszą o 100. A wystarczyło uciąć straty siedem Max 10% wejść choćby w PKN Orlen i przyciąć 200%, nie mówiąc o zbrojeniówce która dała zarobić w niektórych wypadkach razy 20 przez ostatnie półtora roku
Mistrzu, ja naprawdę nie widzialem innych Twoich wpisów, a bylo ich troche, bez analizy wstecznej. Wielokrotnie pytałem, napisz choc jedną spolke którą grasz teraz , ktora urosnie o te dziesiąt%. Nigdy nie napisałeś. Umówmy sie , ze posługiwanie sie w kazdym wpisie analizą wsteczną nie czyni Twoich wpisów wartościowymi. Ponawiam prośbę, żebym Cie zweryfikował za jakis czas tak , jak Ty robisz z innymi. Podaj spolki z kursem dzisiejszym z perspektywami wsrostu. Pozdrawiam
Nigdy Cię nie spotkałem - jeśli chcesz zobacz od ilu siedzę na medinice Jeśli chcesz zobacz posty z wczoraj rana na Pure by wiać na open i bronić 2.2 Jeśli chcesz zobacz posty z dziś gdzie pisałem że brane po 2.2 zdać po 2.8x i zapomnieć.
Jeśli chcesz zobacz posty przy 2.6x na Capital by brać i 3.7 by wiać. Jeśli chcesz zobacz posty przy 1.85 na Mdienergia że będzie grane i 2.3 na zdanie - wszystko godzinkę, dwie lub 3 przed ruchem.
Jasna rzecz że cynka nie daje zawsze i nie zawsze komentuje swoje ruchy, czasem napiszę by brać a już nie piszę kiedy zdać - to moja kasa i ja ma przede wszystkim zarobić :)
Co do JSW pisałem przy 45 jak brał Trader - że jak padnie ok 44 to macie pewny ruch na 20 i jak padnie to na 10-12... Pisałem na Modivo przy 200 - że widzimy się przy 70 :)
Nie zawsze trafiam - ale polecam się na przyszłość.
Rozumiesz po polsku ? Jaka spolke grasz teraz , ktora urosnie. Proste pytanie. Bez historii. Masz cos na teraz, czy wciąż analiza wsteczna ? Bylem, zarobiłem i wciąż ta sama śpiewka, piszac na forum jakiejkolwiek nie znaczy ze masz jej akcje . Spolka na teraz , masz czy nie ?
Jak siedze 10 lat na gpw to roznych farmazoniarzy spotkalem ale takiego jeszcze nie
-zaczelo sie od pewnej wedlug niego dywidendy
-potem potezne debiensko
- la nina wiele razy ktora miala zalac australie
-koniec ets i wiele innych klamst
Nie mowiac o tych glupotach ze przerazony szort nie ma skad pozyczac akcji xd