Fundamentalnie spółka bez zmian. Czekamy na kolejne kontrakty i kolejne kwartalne wyniki. Kusi mnie, żeby dobrać, ale dopóki bliski wschód nie będzie miał przełomu, to czekam. Jeśli dacie za 7-7,10 to podziękuję za promke. Powyższe to moja opinia. Zobaczymy, jak się zestarzeje. Pozdro
witam jeźdźców hossy- lepsze perspektyw dla węgla i metali
- w cieśninie Ormuz uspokojenie oddala sie nieznacznie, bo śmigłowiec zestrzelony, ale Trump chce mieć (very big, beautiful) urodziny, mundial, i ma dość braku sukcesu, więc zakładam, że idzie w dobrym kierunku. Do tego ropa pokazała, że tak może być
kurs Mirbudu zaczął trend spadkowy rok temu, tak samo od podwójnego szczytu i jeszcze musi trochę opaśc, więc raczej nie ruszał bym tego papieru jeszcze. Niestety, kurs polimka jest w tym miejscu co mirbud rok temu, powodzenia w zbieraniu ,szczególnie szerszeń dobieraj ile sił ( kasy) starczy :))))))))))
Dnia 2026-06-10 o godz. 09:12 ~Vlad napisał(a): > nie zapominać o okazji na Bentley'a, (darmo można dobrać kolor lakieru!)
ale najpierw -
kurs Mirbudu zaczął trend spadkowy rok temu, tak samo od podwójnego szczytu i jeszcze musi trochę opaśc, więc raczej nie ruszał bym tego papieru jeszcze. Niestety, kurs polimka jest w tym miejscu co mirbud rok temu, powodzenia w zbieraniu ,szczególnie szerszeń dobieraj ile sił ( kasy) starczy :))))))))))
Prędzej mirbud ruszy w górę, chodź pewnie jeszcze nie teraz niż padlinex dojdzie dz8 zeta. Wśród inwestycji objętych nowym poziomem waloryzacji jest m.in dziesięć Budimeksu i siedem Mirbudu - podała GDDKiA. Limit waloryzacji zwiększony został do 25 proc. z 15 proc.
Tak. A jak sparwdzily się Twoje przepowiadania na temat bankructwa PXM? A co ma GDDKiA do energetyki? O czym Ty piszesz ? A ja jestem pewien ze we wrzesniu Polimex bedzie wyzej od Mirbudu
Granie krotkiej powoduje takie efekty? Spadek cen akcji ale pozniej te akcje trzeba odkupic. Poczekamy. ... chyba ze jakis fundusz zdecyduje ze to jest dobry moment na pozbieranie ... wowczas skonczy sie cwaniakowanie. Nie ma podstaw do uwalania kursu. Zwykle dzialania manipulacyjne. Ale to juz niedlugo sie wyjasni. Dla mnie niedlugo to 3 miesiące.