• Cersanit - ja sprzedaje.... Autor: ~kasia [83.21.47.*]
    doś mam już tych spadków, no i ten wykres http://www.fwig20.pl/gpw/cersanit-6-listopad/
  • Re: Cersanit - ja sprzedaje.... Autor: ~Rob [86.20.89.*]
    Analizy na tej stronie ;) sa w/g mnie smieszne i traktowal bym je raczej odwrotnie..mci pisali ze raczej bedzie roslo,krezus dzien przed zjazdem tez rysowal sie ciekawie i po dluzszej obserwacji mozna dojsc do wniosku ze tam naganiaja ..takie jest moje zdanie..co do cersy trudno powiedziec ,bez zadnego info tyle ostatnio spadlo,po wykresach wydaje sie przed wybiciem..spadki wychamowuja,spada wolument tak jakby jakas zmiana,wystarczy jakies dobre info,pozatym ja ostatnio usrednilem.
  • Re: Cersanit - ja sprzedaje.... Autor: ~investorek [77.223.216.*]
    nie ma chętnych do oddawania niżej. Patzr na te świeczki i cosik mi się zdaje że kierunek nam się zmieni.
  • Re: Cersanit - ja sprzedaje.... Autor: ~czesiek~ [83.10.213.*]
    sprzedaj sprzedaj to ja wezme
  • Re: Cersanit - ja sprzedaje.... Autor: ~aniol [213.156.120.*]
    porazajace obroty
  • Re: Cersanit - ja sprzedaje.... Autor: ~glapa [82.146.247.*]
    faktycznie male obroty na wzroscie zastanawiaja ale samo odbicie bylo silnie zaakcentowane na zniesieniach fibo co moze sugerowac powtorne przetestowanie wsparcia. Patrzac przez pryzmat AT elliota i to ze jest to fala 4 to nizej spasc nie mozemy - tylko czy to jest 4 fala?
    Chetnie poczekam na rozwoj sytuacji, upatruje sporej szansy na wybicie w okolice 17zl. Udalo mi sie wskoczyc znowu w ta spolke na prawie samym dole wiec moge bez wiekszego juz teraz stresu poczekac czy sie wkoncu uaktywni wiekszy popyt. Koniec dzisiejszej sesji wygladal optymistycznie, sporo z prawej bylo zbieranych - oby tak dalej
[x]
ROVESE -12,28% 2,00 2016-08-29 16:49:38
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.