Główny problem z szybkimi wzrostami jest taki, że na forum zlatują się różni idioci wieszczący bankructwo czy też jeszcze większe wzrosty. Poza tym oczywiście cieszę się z każdych wzrostów, wolnych, szybkich czy też umiarkowanych :)
Co ty nie powiesz? Sprawdziłem twój nick i IP i też przy 220 nie widzę.. Nie widzę też przy 330 i 440 i nawet 550 … Zaraz nawet przy 660 nie widzę … I co ty na to ?
A skąd miałem wiedzieć, że 1000 zł to już maks? Ja na prawdę kupiłem to na lata. Przeżyłem spadek kursu do prawie 100 zł po utracie kontaktu z eagle eye to i przeżyję obecne wahania.
To skłamię jeszcze w jednej kwestii, mam Newag od 23,7 zł (ok 300% zysku), ale chyba sprzedam jutro po wiadomości, że nie dogadali się z Siemensem. Choć mam wątpliwość, czy to nie gra na otrzymanie lepszych warunków. Obie firmy muszą się dogadać, chyba że nasz rząd już totalnie odleci i odda całą kasę Niemcom. Creotecha trzymam dalej ;)
Wsteczna powiadasz? Kurs zatrzymał się w okolicy wybicia z 18 maja czyli dokładnie na 765 zł co zadziałało jako wsparcie. Było dziś naruszenie lecz na koniec sesji powrót na te wartości. Czyli wygląda to na wybronienie tych poziomów i powrót do trendu.. Teraz odnośnie ABB. PZU zwiększyło udział w spółce ( poprzez TF I) o prawie 19 procent akcji w obrocie. Na jesieni 2023 r. obejmowali te same akcje po 150 zl. Myślenie nie boli…
Gratuluję 100% pewności swoich decyzji giełdowych, ja tak nie mam :) Zastanawiam się co ty robisz na forum zamiast leżeć na Bahamach? No nic, pozdrawiam i kończę dyskusję.