• Jest moc Autor: ~Miś [5.173.18.*]
    Jak będzie rosło po tyle z każdego zlecenia,to braknie kasy z safe zanim dojdzie do 20zł
  • Re: Jest moc Autor: ~Cukier [188.33.22.*]
    Widać gołym.okiem że kurs jest ręcznie sterowany ktoś by z głodu umarł gdyby nie zaniżał.na fixie kilkoma akcjami zenada
  • Re: Jest moc Autor: ~Min [188.33.20.*]
    Naprawdę co to będzie się działo w firmach zbrojeniowych przez najbliższe lata to może być kosmos Zremb może być jak drugi mercator Widzicie co zaczyna się dziać pomiędzy Polską a Ukrainą Nawet nie chcę myśleć jakie kosmiczne pieniądze będziemy przeznaczać na zbrojenia Wschód się zmienia
  • Re: Jest moc Autor: ~Miś [5.173.206.*]
    Już słysze to od 4 lat i nic
  • Re: Jest moc Autor: ~Min [188.33.28.*]
    Jednak coś czujesz i nadstawiasz uszu jak siedzisz tutaj już 4 lata Nie szkoda ci czasu
  • Re: Jest moc Autor: ~Miś [5.173.206.*]
    Nie czekam jak ty na miliony ino kręcę kułeczka.
  • Re: Jest moc Autor: ~Min [188.33.28.*]
    Chyba kółeczka Ja czekam na następne zlecenie i na następne Bo będą na pewno Wtedy szala wreszcie się odwróci i nie zdążysz z kółeczkiem
  • Re: Jest moc Autor: ~Cukier [188.33.22.*]
    Tylko on kreci kółeczka z nosa
  • Re: Jest moc Autor: ~Min [93.159.7.*]
    Naprawdę gorąco się robi na świecie i wokół nas Przegięła już dawno Ameryka teraz przegina Ukraina Bardzo niedobrze Z perspektywy spółek zbrojeniowych to pewne zamówienia Ale dla nas bardzo niedobrze Świat o szal al
  • Re: Jest moc Autor: ~Jarek84 [91.225.135.*]
    Przecież cztery lata temu to kosztowało 2zlote. Ludzie, ile wy chcecie zarabiać?
  • Re: Jest moc Autor: ~Min [93.159.7.*]
    Masz rację ale cztery lata temu była sytuacja zupełnie inna I jeżeli idziemy twoim tokiem myślenia to Zremb przez te lata wzrósł 5 krotnie A kasa na zbrojenie z Polski i z unii i zapotrzebowanie 10 krotnie Jaki wniosek Ja naprawdę nie naganiam jestem tutaj bardzo długo i zarobiłem już swoje Ale widzę co się dzieje widzisz kto składa zamówienia Zremb zna już cała Europa a w tym roku to się dopiero zaczęło
[x]
ZREMB 1,75% 10,44 2026-06-09 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.