• Polimeks stronk Autor: ~Czosnek [78.30.69.*]
    Polimeks znowu silny. Lata temu walczyło się o każdy grosz na kursie, tak jak teraz o każdą złotówkę. Ech, mało kto to juz pamięta...
  • Re: Polimeks stronk Autor: ~on [95.49.70.*]
    Rzeczywiście, polmek rośnie przy dużych spadkach.
    Czy coś się odmieniło?
  • Re: Polimeks stronk Autor: ~Inwestor [178.235.190.*]
    Wystarczy przytrzymac akcje. Fundusze powoli zbieraja wiec jak my mali nie bedziemy sprzedawac rynek zrobi swoje.
  • Re: Polimeks stronk Autor: ~Szerszen [213.108.159.*]
    Fakt faktem Inwestor tak sobie popatrzyłem i wywnioskowałem ze podaż juz trzeci raz zatrzymuje sie w okolicach 7.55 a uaktywnia się wzmożony popyt to zaczyna wyglądać na akumalcję przez grubsze rączki a że sprzedających na tych niskich poziomach juz dosc znacznie wytrzepali z akcji to siłą rzeczy będą szukać podaży ale juz raczej wyżej a to bardzo dobry prognostyk na nadchodzące sesje
  • Re: Polimeks stronk Autor: ~Ali [5.59.108.*]
    Oby nie było tąpnięcia na rynkach , bo tak może być
  • Re: Polimeks stronk Autor: ~Szerszen [213.108.159.*]
    Ali napiszę jeszcze raz w USA termin12 czerwiec najwiekszy debiut wszechczasow space X ponad 150miliardow dolarów ściągniętych z rynku to wg mnie powód spadku nasdag ja bym raczej tak to rozkminił a nie kategorią nadchodzącego tąpniecia bujneło i bujnie napewno w stanach bo to mnóstwo kasy ale co to ma do kursu polimexu to jakoś związku trudno mi się doszukać tylko efekt stadny wszystkich giełd a wtedy to tylko okazja do tanich zakupów jesli? Może?Lub być może?Ale każdy to niech sobie sam zada to pytanie .
  • Re: Polimeks stronk Autor: ~Bzdury [94.251.165.*]
    Rzeczywiscie stroczkowa to roslina
[x]
POLIMEXMS -3,41% 7,50 2026-06-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.