• Molecure Autor: ~Student [77.222.246.*]
    Zaineresowanie biotechami rośnie na całym świecie
  • Re: Molecure Autor: ~AdrianMaliniak [91.236.137.*]
    Zamek powyżej 6 oznacza dalsze wzrosty
  • Re: Molecure Autor: ~Pikodat [5.173.152.*]
    Lal. ADRIAN. Dawno nie widziałem....

Bądź tak miły i napisz jakimi teraz spolkami się interesujesz. Kilka lat temu podales chyba 7, mnie zainteresowaly 3.
    Jedna poszła x10 (co prawda niedawno) druga x 15 a trzecia spadla do 60%.

Chętnie bym poznał Twoje dzisiejsze typy bo długoterminowo jesteś MISTRZ
  • Re: Molecure Autor: ~AdrianMaliniak [91.236.137.*]
    Cześć. No mistrz to przesada, zwłaszcza w obliczu tej trzeciej:-) Obecnie zapakowany 60% w MDG i tu rzeczywiście gram o x10. Poza tym ukr. Astarta i nawet bardziej KSG, pod jakąś formę zakończenia konfliktu- tak już se gram 4-ty rok :) dalej: 3RG i zbieram CWA . Azoty, MNC, Zremb i LBW. No i obowiązkowo Zeneri$$$$ :-) Pozdro
  • Re: Molecure Autor: ~Pikodat [79.187.132.*]
    No sprawdziłem tą trzecią. Kurs podobny co kilka lat temu a te procenty to od maksa w tych latach.

Molecure kupuję i te spólki przejrzę
    Pozdrowienia!
  • Re: Molecure Autor: ~Elo [46.134.115.*]
    W jakim terminie x 10 zrobia?
  • Re: Molecure Autor: ~Ubrany [37.31.46.*]
    100lat buhaha
  • Re: Molecure Autor: ~SzynSzylowy [31.61.188.*]
    Na mdg i ryvu trzepie nas wszystkich ktoś równo. Szczególnie na Ryvu. A posty o akumulacji mi cenzurują.
  • Re: Molecure Autor: ~Oki [81.22.39.*]
    Jest jeszcze pure ziemniaczane i do tego nord flądra
  • Re: Molecure Autor: ~Pikodat [5.173.152.*]
    @elo
    Nie wypowiadsm się czy jakiś papier pójdzie x 10 czy x2. Bo to zawsze ryzyko.
    Natomiast spolek jest dziesiątki i dobrze jest mieć krotka listę do i przejrzenia.
    Jesteśmy na molecure. Tu akaurat jest wg mnie moment właściwy do przemyśleń.
    Za miesiąc gora trzy kurs będzie na innych poziomach.
    Albo będzie człek zadowolony albo szybko odda że stratą. Bo jakaś odpowiedz będzie. Wydaje się że na radość większe szanse niż na smutek.

W podobnym momencie jest inna spółka na M.
    Tam co prawda mogą być przesuwania terminu ale wydaje się że w tym roku okaże się czy kurs już zawiera kontrakt w sobie. Jest spora szansa że przy espi będzie ładny skok

Gdybym wiedział jaka pójdzie x 10 w ciągu nawet 5 lat to już byłbym miliarderem.
    Ostatecxnie wystarczy 3 razu pod rząd zrobić x 10 by z tysiąca mieć milion. A z miliona miliard.

Problem w tym, że x 10 się nie da na ogół przewidzieć.

Jedna że spolek Adriana to synektik. Kupiłem dla kardioznacznika po około 17 pierwsze akcje

Katdioznacznik nadal czeka a ja mam procentowo ładny zysk. Tyle że kwotę dałem małą. Gdyby nie to że dzięki temu że była mała to powiedziałem sobie : trzymam do kardio albo bankructwa. I dlatego nie sprxedalrm np. po 85 gdy było x5....

Thomas Bulkowsky w swoich książkach pisal że x 10 w 80% robią małe spolki. Tylko chyba 2 % x10 to duże. 18 %to średnie.

Więc szukam małych które mają szansę być x 10. Jak trafię co 3 raz to i tak będę zadowolony.
  • Re: Molecure Autor: ~Mario [31.61.186.*]
    Mądrego przyjemnie poczytać. Pozdrowienia!
  • Re: Molecure Autor: ~Krk [46.113.8.*]
    Onkologia genetyczna ReadGene SA
[x]
MOLECURE 4,01% 5,70 2026-06-12 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.