• Temu 50 tys. Autor: ~TrzyKropki [31.60.112.*]
    Od 30 tys do 50 tys niecały miesiąc. Poprzedni okres to ok 13 tys czyli wzrost o ok 50%. To daje ~ 0,8 mln przychodu za maj i ~0,6mln za kwiecień. Jeśli czerwiec zamknie się wartością 75 tys ( 25 dni) b. dobry 70 tys. dobry, 65 tys średni prognostyk na 2q. Jakie macie spostrzerzenia ? Czy temu zrównoważy amazon? Czy biedronka home , Kaufland itd są dodają konkretne wartości? Allegro coś się ruszyło. Ebay wydaje się mniejszym kanałem sprzedaży mimo większej ceny jednostkowej
  • Re: Temu 50 tys. Autor: ~Gry [83.10.181.*]
    Wszystko fajnie, tylko dlaczego takie zagranie z brakiem dywidendy po wprowadzeniu w grudniu polityki dywidendowej?! Wystarczyłoby napisać jakiś komentarz, że mają bogate plany akwizycyjne i stąd 0 dywidendy.
  • Re: Temu 50 tys. Autor: ~Rame6 [185.148.64.*]
    Jestem na spółce od 1,5 roku i osobiscie na tym etapie ciesze sie, ze nie przejadają zyskow, tylko je reinwestują. W mojej opinii sa na zdecydowanie za wczesnym stadium rozwoju. A opublikowali polityke dywidendowa, zeby juz byla. Przypuszczam, ze to moze byc element planu wejscia na rynek gpw w przyszlosci.
[x]
BSH -0,61% 16,30 2026-06-22 14:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.