Co bym teraz nie myślał Fantay to uważam ze to espi to powinno dac co niektórym pomysł na przyszlosc do zarobienia i ukierunkowania się na dłuższy dystans bo trakcja przy tej cenie i tym spadku ktory stał sie faktem jest teraz na bardzo atrakcyjnym poziomie dającym przy tych perspektywach podjecia prac i kontraktow realne szanse na duże wybicie nawet w tym okresie do jesieni tego roku także nawet ja podchodząc ostatnio sceptycznie do waloru uważam ze te sztuczne uwalanie kursu raczej juz się skonczylo
Nie byłbym taki pewny Szerszeń, tu wyniki czy nowe kontrakty nie mają wpływu na kurs, tu decyduje "spółdzielnia", to spółka dla kogoś o mocnych nerwach, kto potrafi dużo znieść
Zniosłem tyle zniosę i wiecej sporo jej mam trochę wczesniej poszło po4.25 suma sumarum jak wyjdzie tak bedzie bynajmniej do końca tego roku nie zamierzam juz nic zmienić jesli chodzi o sprzedaż trakcji a z zakupem no cóż jak bedzie taka potrzeba zeby uśredniać pozbędę sie jakiegoś innego waloru i usrednie najwyżej partiami co do spodzielni to trakcja dla nich to dobry temat bo ma niski frefloat norma zobaczymy jak długo sie będą bawić