• Ukryte Autor: ~Fantay [88.220.134.*]
    nadal blokuje kurs po 3.27
    myślę, że po takim info o kontrakcie na Litwie wycofa albo go przegryzą
  • Re: Ukryte Autor: ~AS [78.30.102.*]
    To by wskazywało dzisiaj na delikatną zieleń.
  • Re: Ukryte Autor: ~Fantay [88.220.134.*]
    ale jak przegryzą to będzie więcej niż odbicie zdechłego kota
  • Re: Ukryte Autor: ~Miś [77.236.19.*]
    Tak, sypie z ukrytego, podgryzam sobie pod odbicie zdechłego kota :)
  • Re: Ukryte Autor: ~Szerszen [213.108.159.*]
    Co bym teraz nie myślał Fantay to uważam ze to espi to powinno dac co niektórym pomysł na przyszlosc do zarobienia i ukierunkowania się na dłuższy dystans bo trakcja przy tej cenie i tym spadku ktory stał sie faktem jest teraz na bardzo atrakcyjnym poziomie dającym przy tych perspektywach podjecia prac i kontraktow realne szanse na duże wybicie nawet w tym okresie do jesieni tego roku także nawet ja podchodząc ostatnio sceptycznie do waloru uważam ze te sztuczne uwalanie kursu raczej juz się skonczylo
  • Re: Ukryte Autor: ~TRAK [89.78.235.*]
    Nie byłbym taki pewny Szerszeń, tu wyniki czy nowe kontrakty nie mają wpływu na kurs, tu decyduje "spółdzielnia", to spółka dla kogoś o mocnych nerwach, kto potrafi dużo znieść
  • Re: Ukryte Autor: ~Szerszen [213.108.159.*]
    Zniosłem tyle zniosę i wiecej sporo jej mam trochę wczesniej poszło po4.25 suma sumarum jak wyjdzie tak bedzie bynajmniej do końca tego roku nie zamierzam juz nic zmienić jesli chodzi o sprzedaż trakcji a z zakupem no cóż jak bedzie taka potrzeba zeby uśredniać pozbędę sie jakiegoś innego waloru i usrednie najwyżej partiami co do spodzielni to trakcja dla nich to dobry temat bo ma niski frefloat norma zobaczymy jak długo sie będą bawić
[x]
TRAKCJA -1,96% 3,50 2026-07-01 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.