• Ale cisza Autor: ~madafaka [46.134.93.*]
    Czuję ilu ma nawalone w gaciach...
  • Re: Ale cisza Autor: ~kk [37.47.254.*]
    Każdy mógł w ostatnich minutach uciec , nawet jakiś desperat chciał podbić kurs bo zobaczył lukę ale jak się nie ma miedzi to się na ....siedzi . Jutro następna partia do sprzedania ..słuchajcie Prezesa nie sprzedawać na tych poziomach wtedy chodziło pow 11 dać miejsce fundom potem wy po 8.
  • Re: Ale cisza Autor: ~Nowy [188.146.30.*]
    Jaką masz korzyść z tych głupot, które piszesz? Każdy kto sprzeda będzie sobie pluł w brodę bo przeczytał Twoje wypociny.
  • Re: Ale cisza Autor: ~Szerszen [213.108.159.*]
    Ja tam zaliczyłem ewakuację i bacznie obserwuję zeby kupić i nie wiem czy sie nie pomyliłem bo i jakoś nie widać specjalnej paniki madafaka nawet wiecej napisałbym ze to grubsza korekta po ostatnim odbicie od 52tyg minimum do okolic 11.5 takze rowniez po mojemu piszesz skrajne głupoty o pełnych gaciach tak jak i twoj z pewnością kumpel po fachu niejaki kk i do tego jesteście jeszcze obaj bez walorów Mirbudu
  • Re: Ale cisza Autor: ~Socho [83.6.46.*]
    Dobrze ze chociaż zostałeś na forum Szerszeń:-) ja to jestem dalej na pokładzie I nie wiem czy dobrze ale to zawsze tak jest, jak spada to się zastanawiasz czy dobrze ze zostałeś a jak rośnie to się cieszysz ze zostałeś xd
    Się okaże Socho ktory z nas wyjdzie na mądrzejszego .Jak dla mnie niech Ci rosnie chłopie Mirek jak najwiecej ja jak ci pisałem przeparkowalem sałatę dokupując jeszcze pxm wczoraj od 7.55 ale gryzie mnie to ze nie mam Mirbudu i cały czas sie bacznie przyglądam z ręką na pulsie i sałatą na koncie będzie ruch bede i ja najwyżej mniej zarobię mam nadzieję ze przestaną sie w koncu bawić walorem nie w tą stronę co potrzeba
    Dzięki Szerszeń, ale mała korekta Socho nie jest chłopem xd
    Oj to tym bardziej bardzo mi miło i sorki za nieswiadomosć xd.I pozdro w takim razie.
    Spoko xd zostaje wybaczone :-p
  • Re: Ale cisza Autor: ~Socho [83.6.49.*]
    Jednak dobrze zrobiłeś że przeskoczyłes, a ja utknęłam tu na razie
  • Re: Ale cisza Autor: ~madafaka [46.134.93.*]
    Na razie przez duże N
  • Re: Ale cisza Autor: ~Szerszen [164.127.227.*]
    Spoko Socho poczekaj nie panikuj to duszenie juz po mojemu ma się ku końcowi.zJeszcze tylko czekac do tego zeby trampek sie dogadał i wróci mirbud na swoje miejsce
  • Re: Ale cisza Autor: ~Socho [83.6.49.*]
    On się chyba chce dogadać, ale Bibi nie chce .. I dalej atakuje a to grozi zerwaniem negocjacji.. a juz między trumpem a Bibim klopoty w raju xd zobaczymy co trump zrobi
  • Re: Ale cisza Autor: ~jurek1234 [37.31.54.*]
    Masz we łbie jak cyganka w tobołku .
    Tu się kupuje na lata a nie na tygodnie.
  • Re: Ale cisza Autor: ~dr [79.163.147.*]
    Ja na dwa to słabo wyszło . Trochę czas nagli bo jak prezes wspominał w częstych wywiadach będzie ciężko , coraz ciężej i mniej roboty będzie a konkurencja prężna . Tak czytałem .
  • Re: Ale cisza Autor: szelma_27 [109.231.13.*]
    Polska gospodarka wchodzi w szczytową fazę rozwoju, a ty się martwisz ze roboty nie będzie? :)
    Wszystkim wystarczy, a MIRBUD to nie jakiś leszcz .
    pozdro
    Ja się nie martwię , moje dochody nie są związane z koniunkturą w gospodarce mam na to wy........ a czytałeś i słuchałeś prezesa spółki czy uważasz że nie ma racji, bo on o tym mówi ..
  • Re: Ale cisza Autor: szelma_27 [109.231.13.*]
    A widziałeś prezesa który będzie się chwalić jak to jest zajefajnie i ile to jego firma zarabia?
    żeby go później wszyscy skubali z każdej strony? Jada penie w wiekszosci na podwykonawcach:)
    to tak do przemyślenia
    pozdro byki
  • Re: Ale cisza Autor: ~doku [195.128.172.*]
    cisza bo prezes chwilowo nie płacze że to że tamto ,zarobić nie potrafi będzie leciało na 3zeta
  • Re: Ale cisza Autor: ~Nowy [188.146.30.*]
    Buahahahahaha
    Masz wizję trzy zeta na mirbudzie przy kontraktach na 10 miliardów ? Moja rada zmien dostawcę a albo przestań jeść chalusie to zobaczysz wtedy realną wycenę a nie piszesz o czymś co nigdy nie bedzie miało miejsca rozumiem trol spadziowy i owszem ale ty to juz sie kompletnie odkleiłeś od rzeczywistości tu w miarę szybko to powinno 13 zeta powrócić przy takich kontraktach i tak pewnie w niedługim czasie bedzie
    Akurat tu masz rację że prezes bardzo marudzi i rozwija czarne wizje nad podejściem decydentów i systemu do inwestycji w Polsce . Jego prawo ale ja osobiście twierdzę że to ma zły wpływ na postrzeganie spółki - co by nie mówić jest to praktycznie najgorzej wyceniana spółka budowlana ( dlatego teraz tu jestem ) Kolega jest w błędzie że jak zacznie się chwalić itd....... to raczej tok myślenia co najmniej kontrowersyjny - rozumując idąc do firmy która ma mi wybudować dom i słyszę o samych problemach itd to z pewnością wezmę firmę która mówi .... ruszamy jutro z budową będzie pan zadowolony . A jeszcze czemu jak coś ktoś napisze źle to jest spadziem ??
[x]
MIRBUD 0,67% 10,47 2026-06-05 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.