• Usługi obce Autor: ~Movi [37.248.170.*]
    Mam pewną teorię i poproszę tylko o poważne odpowiedzi. Co jeśli większość pieniędzy przeznaczonych na usługi obce idą na zaniżanie kursu? Wiecie, prezes dwa lata temu obraził się na mniejszościowych za nieładne wpisy na forum bankiera i od tamtej pory dzień w dzień kupuje z prawej i sprzedaje z lewej. Co wy na to, ma to sens?
  • Re: Usługi obce Autor: ~OKI [77.236.9.*]
    idź na spacer na świeże powietrze, za długo smartfon i ci zaszkodziło
  • Re: Usługi obce Autor: ~new [89.174.3.*]
    a ja powiem coś na wskroś kontrowersyjnego. Przejrzałem szczegółowo raport Q1 i jest zaskakująco dobry jak na 1 mln przychodów. Gdyby nie amortyzacja, to byłby zysk netto. Ponadto 800k przepływu operacyjnego wygenerowanej gotówki ze sprzedazy gier. Koszty o dziwo trzymane w ryzach, brak oznak wyprowadzania kasy. Jak ktoś się przyjrzy bliżej to się ze mną zgodzi. Zaskakująco dobry raport jak na takie małe przychody....
  • Re: Usługi obce Autor: ~OKI [77.236.9.*]
    okres w którym spolka finansuje RT 2 i DDS 2 konsole
  • Re: Usługi obce Autor: ~McFly [46.112.204.*]
    Środki amortyzaowane na nową grę co powstaje
  • Re: Usługi obce Autor: ~Movi [37.248.170.*]
    I co? Prezes przeczytał wpisy na forum, nie spodobały mi się i pyk 5k sprzedane po lewej. A koszta w usługi obce!
  • Re: Usługi obce Autor: ~Free [93.159.49.*]
    Idź się gościu naprawdę przespaceruj, bo jeżeli to sprzedał prezes to zobaczysz to w ESPI niedługo, a jak nie to się tylko kompromitujesz pisaniem takich "pewniaków"

Swoją drogą muszę przyznać, że jak na MG raport dobry. Bez porównania do tego z IQ zeszłego roku. Wygląda na to jakby rzeczywiście w końcu koszty wzięli w karby.
    Co nerwy puszczają? On ma ludzi od tego, nic w ESPI nie zobaczysz. Swoją drogą to miał być żart, ale widzę tutaj już jest taka gęsta atmosfera, że nie ma na nie miejsca.
    A ten żart wynika z tego, że co uśrednie to ktoś wali z lewej na -10%. Dzisiaj to samo, kupuje z prawej kilkaset akcji to od razu jak za karę ktoś wali z lewej. To jest już taki śmiech przez łzy. I jak tu nie myśleć, że to jedna wielka szulernia.
[x]
MOVIEGAMES -1,36% 7,24 2026-07-01 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.