• Będzie drugi produkt! Autor: ~Rumcajs [37.47.87.*]
    Cardio breath - amesa otrzyma 4 mln bezzwrotnego dofinansowania !
  • Re: Będzie drugi produkt! Autor: ~Ntuś [83.26.213.*]
    Jak to ruszy to już nikt i nic tego nie zatrzyma. Czekamy cierpliwie. Pozdrawiam
  • Re: Będzie drugi produkt! Autor: ~Rand [109.196.114.*]
    Mają az 3 produktów w backlogu, ale to nie jest tu problemem.

Chyba wpadnę na WZA Amesy z moimi uwagami, na podstawie mojej analizy inżynierii wstecznej ich aplikacji demonstracyjnej Diabetomat (ponieważ widzę, co chcą tam osiągnąć i w jaki sposób, trochę więcej niż widać na pierwszy rzut oka w aplikacji), bo tam sa sprawy moim zdaniem troche dyskusyjne. Nie znaczy to, że jest źle, ale jest kilka rzeczy, które dają mi do myślenia.

Są to ludzie inteligentni, ale warto sprecyzować.

(Nawiasem mówiąc, to dopiero pierwszy etap. CardioBreath otrzyma dofinansowanie dopiero po przejściu etapu II. Z tego, co udało mi się znaleźć, wyniki powinny pojawić się w ciągu maksymalnie 100 dni, ale zobaczymy, jak to wyjdzie w praktyce)

Mogę się oczywiście mylić. Zachęcam wszystkich do samodzielnego zapoznania się z dostępnymi informacjami i wyciągnięcia własnych wniosków.

(Jestem użytkownikiem Arch Linux btw, od dawna)
  • Re: Będzie drugi produkt! Autor: ~Ntuś [37.248.223.*]
    No no , tak tak wiemy. A świstak tam jest z tobą? Czekamy cierpliwie. Pozdrawiam
  • Re: Będzie drugi produkt! Autor: ~Rand [109.196.114.*]
    Świstak akurat kompiluje jądro Linux, ale jeśli też chcesz zobaczyć, to polecam polecenie strings albo sprawdzenie sekcji .rodata na bibliotece libdiabetomat_arm64-v8a.so w APK Diabetomatu
[x]
NTCAPITAL -5,94% 0,57 2026-06-02 16:21:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.