• Jaki scenariusz przewidujecie ? Autor: ~Fifek [83.4.239.*]
    Czy kurs do czasu emisji będzie nadal się osuwał.
    Czuje się oszukany przez spółkę, która zapewniała w poprzednich raportach, że nie ma obaw o dalsze finansowanie działalności, a tym bardziej pozyskiwania nowego kapitału poprzez emisję akcji
  • Re: Jaki scenariusz przewidujecie ? Autor: ~Eco [37.248.170.*]
    Jeśli dobrze rozumiem to każdy kto posiada akcje w danym dniu może przystąpić do emisji. Nie wiem jaki to będzie mieć wpływ na kurs do tego czasu, ale ja tam biorę tanie akcje.
  • Re: Jaki scenariusz przewidujecie ? Autor: ~Fifek [83.4.239.*]
    Jutro przewidujesz panikę ?
  • Re: Jaki scenariusz przewidujecie ? Autor: ~Eco [37.248.170.*]
    Nie mam pojęcia. 20 gr za akcję to okazja i wielu będzie chciało skorzystać, a żeby skorzystać to do 10 lipca trzeba już jakieś posiadać.
  • Re: Jaki scenariusz przewidujecie ? Autor: ~Fifek [83.4.239.*]
    A nie traktujesz tej emisji jako potwierdzenia niewiarygodności spółki ? W raporcie zarzekali się, że spółka jest wypłacalna i nie potrzebne jej są żadne źródła finansowania, w tym te związane z wypuszczaniem dodatkowych akcji w ramach emisji. Nie zastanawiasz się dlaczego ustalono ją na 20 groszy, a nie na 60, co byłoby bardziej sprawiedliwe w odniesieniu do akcjonariuszy, którzy wchodzili przy znacznie wyższych cenach za akcje ? Obecny raport nie wskazuje, aby ktoś z obecnych udziałowców spółki oraz członów zarządu zmniejszał swoje pakiety, czyli kto według Ciebie sypał przez tyle sesji ? I pytanie czy sypać dalej nie będzie. Nie martwi Cię to ?
[x]
ECO5TECH 2,11% 0,97 2026-05-29 10:32:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.