Potencjał 1-MNA we wskazaniach podawany jest w raportach, lata mijają i żadna firma farmaceutyczna nie ryzykuje w zaangażowanie się w projekty Pharmeny. Czasami wydaje mi się że przyczyną jest to że to tylko pochodna witaminy, a czasami że Pharmena wyolbrzymia o jej właściwościach. Jednak spróbowałem 1-MNA i wiem że działa. Pozostaje tylko nadzieja że ktoś w końcu podejmie rękawicę i pociągnie projekty do końca, a wtedy będzie koniec frustracji. A jeśli nie to może w końcu zarobią na maści, bo suplement marnie się sprzedaje.
Więc znów pokładać będziemy nasze szanse u tajemniczych sponsorów- inwestorów typu 150 000 papiera po 9.80 za szt.
Jednak maści jest na kim eksperymentować,bo dzieje się gorącz na globie i nie ma czasu do stracenia
dolicz jeszcze hutników i kowali z całego świata. oni także będą kupować tą maść. Jezu, co się będzie działo. nasze portfele będą pękać w szwach od gotówy.
czyli 1-mnanipulatora? pamietam, że za czasów Menavitin nie potrafił odpowiedzieć czy go kupił i stosuje. teraz, gdy Endotelio zdrożało a firma jednocześnie zmniejszyła ilość 1-mna w kapsułce, okazuje się, że je kupuje i mu pomaga. czyli, albo polepszyła mu się sytuacja finansowa i pomaga firmie, której jest udziałowcem. albo po prostu znowu manipuluje (czytaj zmyśla).