• Szacunek rapotu Autor: ~mrfiesta [213.241.54.*]
    Lepiej mądrze napiszcie jaki zysk spodziewacie się w raporcie i spadek zadłużenia. W 3LATA na pewno spłacone jest ponad 100mln to daje jakieś 3,3zl rocznie kursu akcji. Więc nie ma bata jak całość spłaca że akcje nie poszybuja będzie czysta karta.
  • Re: Szacunek rapotu Autor: ~dzieciak [162.252.114.*]
    Masz racje ze moze byc dobrze ale nie zapomnij ze Pan Wojtek w wywiadzie powiedzial ze dostal po lapkach od urzednika skarbowego nie slusznie w poznaniu (z kims musial byc w jakims konflikcie) i ze zaczal teraz bardziej myslec o dywersyfikacji swojego majatku >Nawet wymienil w co inwestuje >On ma to pod kontrola i nie zalezy mu na tym by szyko wskazniki te poprawic bo prawde mowiac by mu zalezalo to juz powinien wszystko splacic i od nastepnego roku wyplacac dywidente.
    To co dobrze choc tez nie jestem pewien te wejscie w uklady z euvik bo ci maja niezle uklady i z chin sprowadzaja sprzet i przebitki maja duze i to nie sa juz buble.A z kolei beda chcieli tez soki spic
    Zycie zweryfikuje.Jak na razie widac ze graja pod siebie a nie pod akcjonariuszy.A na koncu moze zrobic to co wlasciciel kiedys telforone ktory ograbil akcjonariuszy za bezcen ograbil gdy zobaczyl ze nie musi przed nikim sie spowiadac
  • Re: Szacunek rapotu Autor: ~mrfiesta [37.47.151.*]
    Trochę w tym prawdy jest ale nastawienie do akcjonariuszy tu było zawsze zle nawet jak kurs był po 10-11zl i wieczne spory sądowe między innymi z CCE. Euvic pozyskał bo stał już pod ścianą spolka nie generowała zysków i środków brak na zatowarowany magazynu. Action też ma duży kapital rezerwowy i co spłacają coś szybciej wierzycieli ale generują zyski. Jak tu ozdrowi się, sytuacja to szybko nowi wejdą a jak będzie nie wiem nie mam wglądu w sytuacje finansowa
  • Re: Szacunek rapotu Autor: ~dzieciak [162.252.114.*]
    No wlasnie w Polsce musza miec uklady i musza umiec sie dzielic wowczas pozwola im sie bogacic w przeciwnym razie nie maja szans.A belkot dla akcjonariuszy to tylko belkot.
    Brak transparentnosci brak odpowiedzialnosci indywidualnej tzw majatkowej w przypadku "kombinowania"swiadczy ze jeszcze zyjemy w dekturowym panstwie.Urzednicy rowniez powinni odpowiadac indywidualnym majatkiem za decyzje urzedowe.Poczawszy od ministrow do urzednikow skarbowych.Mam nadzieje ze mlode pokolenie stworzy takie panstwo.Mam nadzieje ze bede zdeterminowani podjac sie takich zadan.Duzo czasu zmarnowanego kosztuja nas lekcje z POPiS i ich belkot.POPiS powienien znalesc sie pod sciana i powinno byc prawo by politycy wlasnym majatkiem odpowiadali i gwarantowali decyzje,a za zdrade stanu powinna byc kara smierci.Zdrada stanu to nieuczciwosc zwiazana z pieniedzmi.i oslabianie materialne panstwa.Reszta to belkot.
[x]
KOMPUTRON 2,93% 5,98 2026-06-02 16:39:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.