• ulatnia się? Autor: ~Vuko_Drakkainen [45.95.218.*]
    "Na pierwszy rzut oka, może i wygląda to śmierdząco, ale najpóźniej do końca tygodnia smród się ulotni. ;)"
  • Re: ulatnia się? Autor: ~Robek [46.112.230.*]
    Kolego, kibicuję wam,ale smród jest od dłuższego czasu.Czy jeszcze tu wrócę, być może, ale jak kiedyś pisałem niech pokażą jakąś umowę,a na razie gówniarzeria.Pozdrawiam.
  • Re: ulatnia się? Autor: ~daszek [171.22.91.*]
    Gdzie dwóch się bije, tam trzecie korzysta.. ( Na przecenie)
    Wiem, wiem ponosi mnie i proszę nie kierować się moją oceną sytuacji..;)
  • Re: ulatnia się? Autor: ~Karol [46.112.4.*]
    Kupuj to nie będzie spadać
  • Re: ulatnia się? Autor: ~Heheheanalitykatisp [37.248.228.*]
    On raczej sprzedaje
  • Re: ulatnia się? Autor: ~Karol [46.112.4.*]
    Dramat akcjonariuszy trwa. Za tydzień będzie chodzić po 20 parę groszy a on dalej będzie pisać o okazji
  • Re: ulatnia się? Autor: ~Das [37.47.156.*]
    Karolek ty już po lekach czy temperatura za wysoka ?
  • Re: ulatnia się? Autor: ~Heheheanalitykatisp [37.248.228.*]
    Mam takie obawy
  • Re: ulatnia się? Autor: ~Robek [82.139.12.*]
    Który to już raz pojawia się ten trzeci.?
  • Re: ulatnia się? Autor: ~daszek [171.22.91.*]
    Dnia 2026-05-29 o godz. 16:04 ~Robek napisał(a):
    > Który to już raz pojawia się ten trzeci.?

Skoro, tak uważnie czytasz moje posty, to powinieneś kojarzyć, że pisałem o tym w tyg. w polemice z Autor..
    Tu się nic nie zmieniło.
    Pisałem również na początku roku, że ktoś wchodzi i wszedł Pan Tomasz w styczniu a ujawnił się dopiero w kwietniu.. Przypadek? ;)

Ale po co ja to pisze, przecież Ty tu tylko kibicujesz.. ;)
  • Re: ulatnia się? Autor: ~Robek [82.139.12.*]
    Kolego to że kibicuję nie zwalnia mnie z oceny rzeczywistości w Waszej perełce i komentowania waszych jakże obiektywnych ocen tego przedsięwzięcia. Dzisiaj, stojąc nieco z boku,mam inny ogląd sytuacji niż to miało miejsce będąc posiadaczem tego waloru.Nie wykluczam ponownego wejścia w tą spółkę, ale pisałem wcześniej co musiałoby się wydarzyć. Jeśli chodzi o komentowanie Waszych postów to chyba nie ma problemu,wszak forum jest otwarte,prawda?.Co do Twojej twórczości nie będę się rozpisywał, bo nie chcę się wyzłośliwiać .Piszę na tym forum po to żeby obnażać manipulację i troli z hejterami i tyle.I rzecz najważniejsza, zakładanie błędnych tez,a później potwierdzanie na siłę swojej nieomylności jest dość słabe. Piszę to pod rozwagę, nie żeby komuś dowalić,ot naszła mnie taka chwila refleksji i stąd taki wpis.Pozdrawiam akcjonariuszy i zapraszam do merytorycznej dyskusji
[x]
DEFENCEH -7,16% 0,42 2026-05-29 16:45:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.