Zarząd grupa dyletantów, dzwoniłem do nich i pisałem. Cisza, tam chyba nikt nie pracuje. Raz na kwartał raport jak się komuś przypomni albo zawiesza notowania. A tak marrazm.
Banda dyletantów to prowadzi "merytoryczną dyskusję" w tym wątku. Temat farmy jest dopięty do końca przez spółkę, to że jest brak zainteresowania papierem to już pretensje do tępych inwestorów na GPW, którzy darzą sentymentem bankruty i gnioty bez przyszłości.
T@to gumka pije?
A gdzie widzisz fotowoltaike?
Jest pole, a jedyny zadowolony to gość który im to wydzierżawił. Nie dziwi mnie twoja frustracja , załóż pampersy i jakoś to będzie,
Dnia 2026-05-29 o godz. 14:00 ~Paweł napisał(a): > Banda dyletantów to prowadzi "merytoryczną dyskusję" w tym wątku. Temat farmy jest dopięty do końca przez spółkę, to że jest brak zainteresowania papierem to już pretensje do tępych inwestorów na GPW, którzy darzą sentymentem bankruty i gnioty bez przyszłości.
I znów "tępi" inwestorzy nie chcą kupować super dobrych akcji BRAS, które są przecież praktycznie "bezobsługowe*" ,....
------------------------------------------------------ (*) szczególnie jak GPW zawiesi kurs na kolejne 2 - 3 lata