Witam Takie sprawy trzeba zgłaszać jak ktoś się nie nadaje do biznesu niech idzie do pracy a nie niszczy spółkę w którą ludzie inwestują swoje pieniądze
Przyznam się Wam, że to moja pierwsza wtopa na giełdzie. Na szczęście zredukowałem w porę do 10tys zł. Ale po raz pierwszy spółka zniknęła mi z portfela z powodu jej usunięcia z giełdy.
Ciekawe jak się czuje enki. Ciekawe co piszesz bo mi nie zniknęła w mam w mBank i PKO. Napiszę krótko macie czas do 3 lipca spółdzielnia, albo CBSP zaprasza na makowiec. Wiecie że spółka nie prowadziła w 24 dzialoslnoxci rejest upadłości pusty nie wyprowadzono majątku a według ksh spółka przejmująca w fuzji składa wniosek do KRS? Jakie tam PKD bezterminowo uchwalono kto mi przypomni? Ciekawe po co się spieszyli 9 i 16 w soboty z KRS. Albo odwołanie albo nowe ipo które potrwa miesiąc może 2? Prospekt powinni mieć gotowy spółka akcyjna jest objęcie free float przez swoich kwestia miesiąca. Zmiana nazwy uchwalona. Po scaleniu walczyli o ciągle i wyskakiwali by po kilka zł za akcję a nie szło na jednolitych
Na dobrą sprawę 2 mizerne podskoki na 3 dni raz na 7 gr drugi raz na 14 gr powinny być 2-3 razy wyższe. Poznań motor show były podstawy żeby kurs chodzilo około 1 zł. Po caeleniu powinni włączyć o ciągle przez 2 przeglądy alertów i powinniśmy latać góra dół przy amplitudzie 200-300% na przestrzeni kwartałów. Nawet zawieszenia 2 lata temu bez złośliwości spółdzielni nie powinno być bo jak widać raport leżał gotowy. A w lutym szły inforscmej do spółek z GPW i wyliczeniach, nie wiedzieli żeby złożyć wniosek do KRS? Nie trzeba było podpisywać w piątek o 16:59. I wrzucać w sobotę. Sama amplituda zmian kursu i wolumen świadczą o manipulacji nie trzeba screenów straszakow na kursie 20.000 zł 101 akcji jak stało dekade