O i o to chodziło aby wszyscy byli szczęśliwi. Ci co kupili po 13 mogą i przeżyć 2 lata spadków do 13 zł i też będą szczęśliwi, ci co kupili po 320 też, ci co nie mają akcji i piszą niepochlebnie o spółce też... Zatem dziś zmieniamy drugą cyferkę 26.. Do piątku 250 co dalej ? Czy wywalający już wysprzeda się? Czy może p. Książek resztę dystrybuuje ? Czy tylko tasowanie? Wkrótce wyniki i co ? Powrót na 300 czy jazda na 200.
O zadowoleniu nie ma mowy. Sumowanie S+S jest bez sensu. Forum dotyczy Synektika i o tej spółce powinny być wpisy. Fakt jest taki, że cena akcji spada. Oby trend się zmienił po wynikach. Spółka moim zdaniem dobra i powinno się to zmienić.
Melduję koniowi!
Jestem zaskoczony, wchodzę, otwieram norowania a tu jeszcze powyzej 270 szok.
Kurs jak widac slabiutki.
I to nie obecność lub nieobecnosc adamów wpływa na to a brak popytu. Stara gwardia ma średnią 13 i krzyczy na forum kupujcie bedzie 400!!!
A tu wierzacych brak...
Pikuś, a ty nie potrafisz bez jęczenia i stękania przeżyć jednego dnia? Twoje jęki i stęki jak na dorosłego człowieka to jakiś dramat. Pewnie jesteś gościem o miękkich ruchach dlatego tak się rozczulasz nad wszystkim dookoła. Weź się w garść i zamiast jęczeć i stękać zacznij zarabiać na czymś....
Adam, Nowy, trol co tam jeszcze:) jak na wakacje będzie 350 to myślę że już po raz czwarty albo więcej zamknie ci to jadaczkę a reszcie akcjonariatu pokaże że pojawiasz się tu z zazdrości ale w gruncie rzeczy zawsze wieszczysz ATH. Dziękujemy ci za to że byłeś dla nas tym sygnałem żeby trzymać i nie sprzedawać tak jak ty to zrobiłeś przy 30 zł:)
Z przyjemnością zamknę się na forum na zawsze jak bedzie 350 do wakacji Nawet przeproszę cie krytyku pod wszystkimi twoimi nickami.
Ale jak będzie 250 to przyznasz ze jestes zadufanym w sobie pseudo ekspertem, ktory czekając na kardioznacznik przypadkowo zarobił na sprzedaży robotow.
Trolu, mówisz, że leszcz po prostu miał szczęści. A wiesz, że ludzie nazywają szczęściem cudzą inteligencję. A z kolei pechem nazywają własną głoopotę.
Nasz znawca od domów, znawca obrotów....znawca od....sied....bole...ciągle uważa się za znawcę, ale tylko on sam o sobie pisze, bo nie zauważyłem aby inni o nim piali