NN dorzucił swoje 50 milionów, zeby pomóc spółce zmanipulować małych akcjonariuszy. Dlatego mnie martwi ten brak emisji - bo to znowu będzie teraz męczenie przez trolli przez kolejne tygodnie.
Pytanie do osób z większym doświadczeniem giełdowym: Czy widzicie możliwość, że będą trzymać kurs nawet przez miesiące, żeby zebrać określoną liczbę akcji od drobnych, czy raczej takie utrzymanie kursu w dłuższym terminie jest mało prawdopodobne?
Wszystko jest możliwe. Na to co tu nadchodzi to nikt bez walki nie da innym zarobić. Kupić akcje trudno z rynku, dlatego jakiegoś gwałtownego zrzutu też nie wykluczam. Ja wiesz co masz w portfelu to rób swoje to i czas szybciej zleci
Nie powinni bo komercjalizacja jest dość blisko, do tego informacje o wysokości dywidendy. Ktoś w końcu zacznie skupować np małe fundy lub jakieś spółdzielnie itp. Byle do komercjalizacji i wtedy może jednego dnia pójść o 80proc
Najważniejsza jest komercjalizacja CC, a nie jakieś zagrywki funduszy i zarówno MEDINICE jak i nabywcy zależy na jak najszybszym dealu więc koniec czerwca/początek lipca powinno być info o umowie sprzedaży CC.
No i zobacz, po 75 i wyżej nie chcą brać... zobaczymy ale wg mnie szykują coś na lekki zjazd co wg mnie nie zadziała. No chyba że spekulanci się podłączą... ale każde zbicie kursu to boli
Nic im to nie da, jak już pisałem, jacyś drobni, bardzo drobni sprzedadzą ze względu na wakacje, a tak to jest mielenie swoimi akcjami, co w obecnej sytuacji, czyli przed samą komercjalizacja efektu im nie da, raczej stracą na takich ruchach, bo mniejsze fundy mogą im podbierać.
Ja to juz nawet zaczalem podejrzewac ze kolejny fundusz sie zglosil i to celowa zagrywka byla zeby trzymac kurs..ja to nie wierze w bajki ze to przypadkiem z zalatania wyszedl taki zonk..zeby im przypadkiem jedno zero nie spier...przy podpisywaniu umowy
Korekty już były z 50 na 34, 64 na 40, z 81 na 66 zł, przed kolejnym walnym kolejny skok w górę z nowym ATH po walnym, jak fundusze będą teraz dobierać to też kurs urośnie, bo przy tych niskich obrotach nie dadzą rady dużo zebrać i pójdą na wyższe poziomy, będzie super, to tylko kwestia czasu. Chciałbym jeszcze z 2-3k dokupić.
W 2020-2021 też mówił że wiele chce i ludzie potracili tu majątki jak kurs przez złe zarządzanie spółką zszedł w kierunku 8 PLN. Czy odda im te straty ?
A co mieli ludzie czekać na ogłoszenie bankructwa ??? Odpowiedzialny Prezes jakiejkolwiek spółki dotrzymuje obietnic i nie opowiada bajek, a jak nie jest czegoś pewny to zachowuje powściągliwe milczenie