Te 25 wcale nie jest nierealne. Wygląda, że będą testować ostatni dołek z opcją zejścia dużo niżej w okolice 25-26. Cały rynek jest bardzo wysoko więc można oczekiwać korekty i przy załamaniu szerokiego rynku poleci wszystko na łeb na szyję.
Myślę, że giełdy jutro zaczną wzrostami i kurs Dino podobnie. Gotowy do podpisania rozejm Iran -USA. D.Trump poczeka i podpisze. Nieważne , że 2-miesięczny rozejm, inwestorzy czekają na pretekst. Ja wszedłem w Dino na 100% już dziś. Nike, Allegro i Żabka sprzedane. Powodzenia życzę
No pewnie dzis potezne obroty, na zamknieciu szort na sile chcial zwalic kurs , postawil pkc na sprzedaz ponad 1 mln akcji , zwalajac TKO nawet na 0,01 zeta..Ale w tym czasie znalazl sie duzy kupiec na te akcje .Tak wiec nici z tej mega zwaly szorta,wszystko zebrane w cenie 30,8 zeta . W poniedzialek odbicie , a wy peroniarze licytujcie kto taniej kupi ''bilet'' do ekspresu Tu sie g,,,,e nie bawi dla zabawy na demo, ale obstawia ile jeszcze spadnie i ''patrzy'' sie na rece fundow co robia i antycypuje gre sie przeciw ich zwale .