Wybacz Grzegorz, widzili wszyscy Twoje inwestycje ostatnio na Bumech i troche wczesniej w Capital; placz i narzekanie. Nie powinienes tak inwestowac swoich oszczednosci. Tak to sie nie robi. Poczytaj troche. Kapital plynie do cierpliwych
A jak się robi ?? Przecież mają naprawiać Straykery.. jak wpadnie info o tym to będzie 10. Nie chciałem kupować po tej cenie tylko sprzedać...tylko pytanie czy takie info się pojawi ??
czytam te wpisy o 3k akcji po 3,6 zł i strachu. że będzie minus xD trochę to śmieszne, a nawet żenujące. Jak ktoś ma problem niech sprzeda i zapomni, szczególnie przy tak śmiesznej ilości.
Dnia 2026-05-28 o godz. 11:07 8naraz napisał(a): > chodzi o to ze kolesie z 1000 akcji robia swiadomie badz nie, drame na forum, tutaj ludzie maja po pareset tysiecy akcji
o to właśnie chodzi, że jak mają tak płakać to niech porostu sprzedadzą i zapomną
Możecie się śmiać i szydzić, ale zarobić w trzy miesiące 80 tys zł, nic nie robiąc to nawet dla mnie jest spoko cash.
Jak piszą, że będzie 10 to czas na ewakuację
Dnia 2026-05-28 o godz. 12:04 ~CP napisał(a): > Zawsze lepiej mniej zarobic niz stracic. Ja czekam do info o Strykerach
to prawda, jednak jak przypomnę sobie jak kilkanaście lat temu kupowałem 11bitstudio po około 4 zł za akcje, a potem sprzedałem "zadowolony" po 8 zł to nie uważam, że lepiej mniej zarobić niż stracić - warto czasem zaryzykować i potrzymać akcje dłużej
przy kursie 10 zl za akcje za Capital przy kapitalizacji 180 mln majac setki milionow na stole to wg ciebie czas na ewakuacje??? Powiedz jestes madry inaczej czy zlosliwy?