• Capital Autor: 8naraz [37.31.16.*]
    Gornik sprzedal Bumech. Za wszystko wchodzi w Capital. Historia dzieje sie na naszych oczach
  • Re: Capital Autor: ~robinhood [83.8.206.*]
    Ja sprzedałem CP i dobieram Bumech. A ten górnik o którym piszesz to nie ten sam co pisze merytoryczne posty na Bmc
  • Re: Capital Autor: ~CP [37.31.159.*]
    To ile miales tych akcji przy takim smiesznym obrocie? 10?
    Wystarczająco żeby mieć zysk równy najnizszej krajowej za rok.
    Teraz dokupiony zostanie Bumech, bo BMC to właściciel CP
    Buahahaha
  • Re: Capital Autor: 8naraz [37.31.16.*]
    Panieee! tutaj ludzie kase ze srednia krajowa obracaja!!!....boszeeee....
    sory....najnizsza za rok zysku...i chwala sie .....panowie; pokory troche i siedziec cicho
  • Re: Capital Autor: ~Grzegorz69 [37.30.9.*]
    No ale kiedy tu się można spodziewać 4 ?? Mam 3 k po 3.60 i się lekkko cykam że wejdę na minus
    Wybacz Grzegorz, widzili wszyscy Twoje inwestycje ostatnio na Bumech i troche wczesniej w Capital; placz i narzekanie. Nie powinienes tak inwestowac swoich oszczednosci. Tak to sie nie robi. Poczytaj troche. Kapital plynie do cierpliwych
    Tak samo jak kupowales Bumech; tak to sie nie robi Grzegorz, tak nie inwestuje sie swoich oszczednosci
    A jak się robi ?? Przecież mają naprawiać Straykery.. jak wpadnie info o tym to będzie 10. Nie chciałem kupować po tej cenie tylko sprzedać...tylko pytanie czy takie info się pojawi ??
  • Re: Capital Autor: ~Rambo [37.31.146.*]
    Sprzedaj jak masz pluć se w brodę. Czytam, że z bólem przeżywałeś stratę. Jesteś parę oczek do przodu to sprzedaj i załóż lokatę w banku
    Capital kupuje sie po 1 zl a Bumech za 6,5. Jak Capital jak dostanie kontrakt na Strykery przy tej ilosci akcji poleci w kosmos
    No właśnie i pewnie jakbym sprzedał to za parę dni będzie wystrzał. Niech przebije 4 to już wtedy będzie dla mnie pełen luz
  • Re: Capital Autor: ~ff [83.19.93.*]
    czytam te wpisy o 3k akcji po 3,6 zł i strachu. że będzie minus xD trochę to śmieszne, a nawet żenujące. Jak ktoś ma problem niech sprzeda i zapomni, szczególnie przy tak śmiesznej ilości.
  • Re: Capital Autor: ~Rambo [37.31.147.*]
    Duża ilość akcji to pojęcie subiektywne...dla jednego dużo dla jednego mało, a ty nie kozacz, bo dla innych to ty jesteś leszczem
    chodzi o to ze kolesie z 1000 akcji robia swiadomie badz nie, drame na forum, tutaj ludzie maja po pareset tysiecy akcji
    Dla jednych kilkaset tysi akcji to dużo a dla mnie 3k to dużo. Wszystko zależy od portfela. Co nie zmienia faktu że dzisiaj dol
  • Re: Capital Autor: ~KK [37.30.16.*]
    To nie piekarnia
    Dnia 2026-05-28 o godz. 11:07 8naraz napisał(a):
    > chodzi o to ze kolesie z 1000 akcji robia swiadomie badz nie, drame na forum, tutaj ludzie maja po pareset tysiecy akcji

o to właśnie chodzi, że jak mają tak płakać to niech porostu sprzedadzą i zapomną
    Możecie się śmiać i szydzić, ale zarobić w trzy miesiące 80 tys zł, nic nie robiąc to nawet dla mnie jest spoko cash.
    Jak piszą, że będzie 10 to czas na ewakuację
    Zawsze lepiej mniej zarobic niz stracic. Ja czekam do info o Strykerach
    Dnia 2026-05-28 o godz. 12:04 ~CP napisał(a):
    > Zawsze lepiej mniej zarobic niz stracic. Ja czekam do info o Strykerach

to prawda, jednak jak przypomnę sobie jak kilkanaście lat temu kupowałem 11bitstudio po około 4 zł za akcje, a potem sprzedałem "zadowolony" po 8 zł to nie uważam, że lepiej mniej zarobić niż stracić - warto czasem zaryzykować i potrzymać akcje dłużej
    przy kursie 10 zl za akcje za Capital przy kapitalizacji 180 mln majac setki milionow na stole to wg ciebie czas na ewakuacje??? Powiedz jestes madry inaczej czy zlosliwy?
[x]
CAPITAL 1,63% 3,74 2026-05-28 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.