TO LECCIE MY POCZEKAMY ..TE WASZE BREDNIE ..TO JEDEN WIELKI SKOWYT DRAMATU ..JUTRO .MINUS 10 ...A GDZIE TE INFA WIELKIE ?? A CO Z SYNERGA ?? NIE UDALO WAM SIE ZNOWU LESZCZA Złapać hahaha
Oze ty sie lepiej juz nie wypowiadaj bo jak komus brakuje to na pewno tobie.Dzis rynek jasno daje znac ze nie wierzy juz w zadne bajki z mchu i paproci.A co to za spolki?obie powstaly w 2024 r z kapitalami 5 i 10 tysiecy zl.....Warzywniaki maja wyzsze.Koniec dnia kurs 4.80
NAJBARDZIEJ TO TY JESTES ZAINTERESOWANY CZYMS BEZINTERESOWNYM DLA CIEBIE.TRZEBA MIEC KOGEL W GLOWCE BY TAK JAK TY POD ROZNYMI NICKAMI PISAC TAKIE BAJECZKI
TAK POWAZNE FIRMY OFICJALNIE PISZA LISTY A TY MALUTKI BEZINTERESOWNY I NIC NIE WIEDZACY CZLOWIEK MOWI ZE WIE LEPIEJ NIZ CI CO PODPISYWALI TE LISTY.CZLOWIEKU DAJ SOBIE SPOKOJ BO JESTES WIZJONEREM W WLASNEJ TYLNEJ CZESCI CIALA PONIZEJ PASA
I MAMY CZERWIEŃ TAK JAK MÓWILIŚMY UWAŻAĆ NA OSZUSTÓW BO WYWALAJĄ .. ZARAZ OZE NAPISZE ŻE NIE ZNACIE SIE NA GIEŁDZIE CO TU ROBICIE TO NIE DLA WAS . TAK SIE ODBIERA AKCJE ..stare teksty .. NO A PONOĆ GRANIE SIE TU JUŻ MIAŁO SKOŃCZYĆ HAHAHA… A JA PISAŁEM NIC SIE NIE ZMIENI NIE SLUCHAC TYCH SAMYCH BAJEK OD 7 LAT .. ONI MUSZĄ WYWALIĆ MILIONY AKCJI KTÓRE BRALI PO 20 gr..
chyba nie bardzo wiesz o co chodzi z kapitałem podstawowym 5 czy 10 tys. 90% spółek zoo ma takie kapitały, to o niczym nie świadczy. Dla Zarządu lepiej jak są niższe bo Zarząd odpowiada do kowty właśnie kapitałów podstawowych.. To że kapitał zakładowy jest niski nie oznacza, że Kapitały Własne są niskie lub spłka nie ma kapitału obrotowego.
i jeszcze jedno. Spółka X-KOM ROBOTICS - kapitał zakładowy 5 tys PLN, idąc twoim tokiem rozumowania to wydmuszka, a kto jest właścielem x-kom Sp. zoo ( kapitał zakładowy 5 tys PLN) czyli według Ciebie wydmuszka jest właścicielem wydmuszki. Ale okazuje sie ze x-kom to bardzo duży sklep komputerowy , platforma internetowa, za którą stoi Michał Świerczewski 38 najbogatszy Polak z 1,6 miliardów PLN majątku. i co to jest wydmuszka ?
Sam jesteś ta wysłucha która codziennie przez tyle lat udziela się na temat Ciszewskiego i jr nie mając zielonego pojęcia.widzę że chcesz tu wszystkim wmówić że twoja wiedza jest większa niż Ciszewskiego.chłopie pokaż co ty zrobiłeś przez te lata co tu tak się udzielają?Dla mnie to jesteś takim małym pajacykiem
38 miejsce .. proszę cię to jest leszcz .. co z tego że miliarder nas tu nie zaczarujesz .. rozpatruj gościa wśród tych z którymi się obraca .. czyli jest tam nikim 38 miejsce .. hahaha a Zieliński które ma i Górski ?? A brzozka ?? To są nazwiska i pozycje .. jak przeciętny inwestor albo przedsiębiorca czyta takie dane to sie smieje ..5 tys kapitał
.. haha dlatego CISZESKI to pośmiewisko GPW on tylko ulice na tecdyrdymaly próbuje kupić nikt inny nie jest tym zainteresowany