Czy dobrze zobaczymy. Kiedys kolega z portalu MDV i polecał. Spółka Polska i myśl polska. Wyniki b.dobre w marcu podali, spółka się rozwija, więc Zobaczymy.
W szpiatalu jestwm- wypadek- trochę wylogowałem się z MdV bonjuz tam same oszołomy pisza, ale moi prawnicy podali mi info ze zgodnie z alokacja wzięliśmy 100K na około 233.00. Zobaczymy. Dzięki, chyba dzięki Tobie. Tutaj wyniki są ok, nie ma strachu. Poczekamy co będzie. Trzymaj się Piotr.
Czemu nie 5 cyferek od razu? Gaming jest mega ryzykowny, gdyż opiera się częstokroć na jednym produkcie, którego wydanie może zostać opóźnione lub co gorsze, który może zostać źle przyjęty przez graczy. CDP, jeśli chodzi o dowożenie jakości, powinien wyciągnąć wnioski po zbugowanej premierze Cyberpunka i już nie popełnić takich błędów aczkolwiek może być presja na wydanie gry w Q427 i patchowanie jej w locie. Z większymi zakupami, poczekałbym na kurs w okolicach lub nawet poniżej 200zł.
Wiecie, to wszystko wymaga czasu i obserwacji oraz mnóstwa kapitału i Mega takiego dystansu do tego, a jak jest kasato po prostu przychodzi porą jak mówią moje wnuczka na MUCHOMORA?!
Na MDV trzeba Mocnonuwqżać, bo tam pojadą z trzema blokami kursu...Także może tam być i 25% od razu i dalej pojada... Także po prostu nie ma conoisac po prostu spokojnie punktować to co jest. Dzisiaj braliśmy chyba z 30 K....na spokojnie...I czekamy... a tu 100K na koniec K/S podali mi więc coś się dzieje...napewno.
No jest nerwówka na MDV, ale ja dziś zaciągnąłem CDP w promocji. Tam wszystko jest na dobrej drodze, ale strzelam że najpierw wynikowa zwała - jeśli się mylę to trudno, żyje sie dalej. Zdrówka Leo!
Dzięki Dziaders, na MdV spokojnie, tam mają swoje interesy panowie, ale to zaraz ,,odpali", bo inaczej się nie da...rozmawialem z paroma kolesiami, trochę to wszystko mętne, ale każdy czuje ,,krew" czyli hajs, więc któryś zaraz odpali i będzie odjazd. Uważajcie na Mdv, nie do końca może być spadek po rocznym wyniku. Może być zdziwko
Tam jest mnóstwo qle naprawdę Mega mnostwo kasy na cynglu...Także uważajcie na MDV. Nawet nie wiem czy jutro nie przyatakuja ostrzej...Trzeba mieć pozycje jakas.
Jak z rana wystartuje w górę to jestem w d...Musiałem wycofać trochę gotówki na cele zdrowotne. Jak zacznie od zwały, to może coś uszczknę, bo tam na bank będzie wesoło. Na chwile obecną mam same straty.
Dużo zdrowia Leo! Dzięki za trochę Twoich przemyśleń o MDV i CDR w jednym wątku - jako szanująca się drobnica właśnie takich informacji potrzebowałem. Ogólnie pozytywna ekipa z MDV tutaj w komplecie :) Dzisiaj do mnie trochę za późno dotarło, że ten screen DLC z datą 2027, może być niezłą pożywką dla konkretnej zwały. Na szczęście udało się zrolować bezstratnie większą część pozycji i uwolnić trochę gotówki. Bo wiadomo - na „ciekawe czasy” trzeba mieć cash w pogotowiu. Ale nie przypuszczałem jak dobierałem akcje po 23x, że jeszcze wrócimy na ten poziom, szczególnie biorąc pod uwagę wszystkie informacje o nowych projektach i wyniki finansowe firmy
Dzień dobry wszystkim prawdziwym ,cierpliwym inwestorom.
Ważne poziomy dla LONGÓW to Fibo:
0.5 - 270
0.61- 315
0.78-370
1 - 464
Pozdrawiam !
P.S. Blokujcie akcje na sprzedaż po min 464 ,szybko tam dojedziemy. Niech shorty płacą wiecej za pożyczone akcje. Mają do odkupu 2.2 mln akcji jak podaje Trader2022 na X dane z ORTEX
Dokupione po 230 WoW ale promocja, mam pakiety po 87,90,100,120, dzisiaj 230 ładne parę banieczek. Za rok kolejne 100% pewne ,a spadzie trollowe jak ich praca hehe płaczą i płaczą i płacą i płacą hehe biznezmeni