• Konferencja wynikowa Autor: ~Szydera [217.97.54.*]
    ...a raczej jej brak. Choć na omówieniu rocznych wyników zapowiadano, że "spotkamy się za miesiąc", to najwyraźniej zarząd odpuścił sobie tradycyjne spotkanie z inwestorami. W zasadzie to mnie nie dziwi, bo co mieliby nowego panowie Granek i Olszański nam do przekazania? Nic... Nowych zamówień brak, sprzedaż urządzeń 0. Lichutko to mało powiedziane.
  • Re: Konferencja wynikowa Autor: ~lucca [217.119.71.*]
    Skoro jest tak źle, to czemu jest tak dobrze (kurs o 10% w górę). No skandal :):):)
  • Re: Konferencja wynikowa Autor: ~Szydera [217.97.54.*]
    Jak żem post wcześniej sugerowała, czekam na "info w drodze", bo przychody stu milionów nadal nie wróżą.
  • Re: Konferencja wynikowa Autor: ~lucca [217.119.71.*]
    Zgadzam się, że są problemy w sprzedaży i tez jestem z tego nieukontentowany :) . Niemniej kurs jakby zmieniał trend. I to widać.
  • Re: Konferencja wynikowa Autor: ~Inwestor [31.61.187.*]
    Wyniki tragiczne, nawet tuszy i materiałów zużywalnych sprzedali mniej r/r 80k vs 200k. Z ciekawych rzeczy z raportu to pokazali nakłady na multiglowice drukująca opisana jako hydra - może wersję demonstracyjną budują, nakłady na budowę Odry. Pracowników im zostało 51, konferencja wynikowa ma być w drugiej połowie czerwca połączona z prezentacja technologii UPD. Mam nadzieję, że pracują nad jakimś kontraktem i przez to opóźniają.
  • Re: Konferencja wynikowa Autor: ~2pac [31.0.59.*]
    A jeśli można skąd info o konferencji w czerwcu bo przegapiłem?
  • Re: Konferencja wynikowa Autor: ~2pac [31.0.59.*]
    Dostałem info z relacji inwestorkich także już wiem skąd
[x]
XTPL 0,00% 59,00 2026-06-03 11:40:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.