I dla akcjonariuszy niski kurs to dobry kurs. Jeśli wogole dojdzie do skupu to będzie jak oststanio, słaba propozycja i mało akcji skupionych. Niestety zarząd ma gdzieś akcjonariuszy i to po ile stoi ten papier...
Ja tam w zmowę nie wierzę. Firma może i mocna fundementalnie, ale zniechęca wszystkich do inwestowania - dywidendy brak, na skupie im tak naprawdę nie zależy, komunikacja nie istnieje. Sam zarząd jest winny temu gdzie jesteśmy i jak widać olewają kurs i akcjonariuszy
może tak, a może nie. można gdybać. Fundy mają kilkanaście procent akcji- niektóre dokupowały w pierwszym kwartale 2026 po kursie bliskim 9.50, więc dlaczego teraz nie kupują po 8.50?.. Myślę że WZA będzie punktem zwrotnym, ponieważ nic na walnym się nie wydarzy. Ciekawe ile głosów ujawni OFE Generali?
Ktos specjalnie zaniza kurs. Ukryte zlecenia sa usawaine po minimalnym prawie kursie dnia zeby nie uroslo. Zobaczcie sobie kartnet akcji do 8,90 zl lezy moze z 2 tys akcji rano
Autor: ~abc[213.77.66.*]2026-06-11 17:59 Ktos specjalnie zaniza kurs. Ukryte zlecenia sa usawaine po minimalnym prawie kursie dnia zeby nie uroslo. Zobaczcie sobie kartnet akcji do 8,90 zl lezy moze z 2 tys akcji rano
Mozesz dać linka gdzie ten karnet można zobaczyć ?
To nie nerwy grubego. Dzisiaj jest ważna sesja. Albo sesja odwrotu, własnie jestesmy w mocnej strefie wsparcia, w długoterminowym trendzie wzrostowym , albo kontynuacja spadków. Jestem za sesją odwrotu. Dokupiłem dzisiaj 6tys. 8.10- 7.90. Więc liczę na powrót do wzrostów. Pzdr
Nie sprawdzałem możliwego zasiegu odbicia. Okolice 8.90 - 9.30 tak na rzut okiem mi wychodzi. Ogólnie mi się nie spieszy, spokojnie czekam i dokupuje na wsparciach. Jakoś nie chce mi sie wierzyć w spadek do 6. Ale to rynek decyduje, jak to się mówi :):) Pzdr
wszedłem na pokład dokładnie co, ale to takie pykanie małym pakieten. Dzisiejszy wolumen przeczy tezie o braku paliwa i popytu, wprost przeciwnie - piątek był rekord, wymienił się dość mocno akcjonariat.