• Walne Autor: ~Sok [217.216.126.*]
    Pudrowanie trupa - gwóźdź do trumny
  • Re: Walne Autor: sznobel [83.26.209.*]
    mówisz ..... , maszynę oddadzą Amerykanom za darmo i ogłoszą upadłość ?
  • Re: Walne Autor: ~split [37.31.152.*]
    Wstań masz brązową plamę na gaciach
  • Re: Walne Autor: ~Glina [5.173.164.*]
    Tak, tak, a ziemia jest płaska...
  • Re: Walne Autor: ~MarzmICE [5.173.30.*]
    Hej.
    Pocisnijcie zarzad o info o loi, przewidywanym sposobie platnosci, sposbie dystrybucji i sprzedazy urzadzenia, wartosci takich sprzedazy, czy maja zaplecze medyczne / szpitalne, czy brak patentu na urzadzenie a jedynie na aplikator ma jakis wplyw na wycene transakcji, ktorych rozwiazan dotyczy due, jakie byly dotychczasowe koszty (bo one pomniejsza nasza dywidende). Jakie sa widelki upfrontu przy umowach.

Jak przy ktorymkolwiek wyczujecie wahanie to yellow flag.
  • Re: Walne Autor: ~Góru [46.113.3.*]
    Narazie to ty dostajesz yellow flag. Coś Ty za jeden? Jakiś podejrzanie pobudzony jesteś!
  • Re: Walne Autor: ~Robek [31.175.48.*]
    Pisałem wcześniej że chłopcy eksperymentują z czymś nowym,ale nie miałem świadomości, że to takie mocne oraz że tylu gości to bierze.
  • Re: Walne Autor: ~antyFAKTY [79.186.134.*]
    Potrzebny jest też numer buta profesora Suwalskiego aby obliczyć jak wzrośnie kurs akcji.
    Zapytajcie się czy kolor obudowy CC zawsze będzie biały i jaki to ma wpływ na cene sprzedaży.
    NAPRAWDE ?
  • Re: Walne Autor: ~and [206.252.230.*]
    oho, będą wzrosty, wysyp trolli
  • Re: Walne Autor: ~MarzmICE [83.175.178.*]
    Jestem Jacek, jestem na Medi od 2016 roku. Nie udzielam sie na forum tylko je czytam ale chcialem merytorycznie podpytać o moje obawy. Jestem doradca m&a wiec nie wydaje mi sie ze pytania sa z czapy.
    Ale widze, ze niezmiennie jest nagonka na wzrosty i swietlana przyszlosc anizeli fundamenty.
    Jacek jesteś takim doradcą jak ja maszynistą.
    Jakbyś miał podstawową wiedze to powinieneś takich informacji spodziewać się w espi a nie w wąskim gronie na WZ.
    Możesz Prezesa się zapytać czy lubi Grześki a nie szczegóły komercjalizacji.
  • Re: Walne Autor: ~Żółtydziób [46.134.93.*]
    Ja cie kręce... ale doradca.. fundamentów szuka na bananie... dachów lepiej poszukaj, albo kominów...
    Eh. Właśnie dlatego nie piszę… Dzięki za podpowiedzi dorzucę do pracy doktorskiej.
    Miałem tego nie pisać, żeby nie być podejrzanym o trolowanie, ale i tak widze, że się nie da.
    Napisałem ponieważ wywaliłem wczoraj 15k akcji i zgodnie z moją analizą dachów (skoro o tym mowa) wynikało, że dzisiaj spadki, co się dzieje. I teraz byłem ciekaw reakcji zarządu na moje obiekcje które doprowadziły mnie do wyjścia. Jakbym nie miał racji…

Do emisji nie doszlo. Jak coś :)
    Jacek nick MarzmICE jesteś trollem
  • Re: Walne Autor: ~Żółtydziób [193.25.251.*]
    Emisja nie przeszła? No to super, nie bedzie rozwodnienia, dostanę lepszą dywkę, kurs nie zjedzie... Tak to opiszesz w swoim wypracowanku?

PS: te 0,5 % to są spadki dla Ciebie? Nie zapomnij wobec tego tego kejsa rozpisać.
  • Re: Walne Autor: ~Fg [195.128.172.*]
    Jak ty jesteś Jacek, który ma akcje od 2016 i przez dziesięć lat szuka fundamentów, to ja jestem Falguni Gandhi i chodziłem z prezesem do podstawówki.
    Arkusz pusty w górę więc będzie dynamiczny wzrost
    sugerujesz jeszcze dokupić po obecnej cenie kilku akcji
    gdzie śledzicie takie rzeczy albo co trzeba wykupić aby mieć podgląd ?
    Ja mam między innymi konto maklerskie w ING i tu jest dostępny program Notowania 5 MAX, jest darmowy jeśli masz konto aktywne i robisz obrót powyżej 250 tys. miesięcznie, jak nie robisz takiego obrotu to płacisz 214 zł miesięcznie i masz dostęp do pełnego arkusza zleceń, wykresy i wszystkie pozostałe dane giełdowe ze wszystkich spółek. Bardzo użyteczne narzędzie.
    Dziękuje za informacje.
    Niestety nie mam konta w ING i na obrót też się nie łapie (jeszcze).
    Inwestuję długoterminowo w ICE all in więc obrotu też teraz nie robię, płacę te 214 zł co miesiąc, bo mi się to opłaca, kupowałem akcje wielokrotnie od stycznia do przedwczoraj i dzięki tej aplikacji kupiłem korzystnie.
    z czasem też zainwestuje w jakiś porządne narzędzie do śledzenia giełdy, ICE kupiłem jeszcze dzisiaj
    Gratuluję, też bym tak dziś zrobił jakbym miał wolne środki, do komercjalizacji można śmiało kupować po każdej cenie, bo zarobek i tak będzie duży.
    Zastanawiam się czy nie upłynnić jeszcze akcje XTB i paru innych spółek
    A jak tabelka teraz pokazuje są wyraźne ruch po 14
    Ja jestem all in, bo moim zdaniem żadna inna spółka nie przyniesie więcej zysku niż Medinice, komercjalizacja niedługo, cena sprzedaży CC będzie wysoka i dywidenda też.
    Rozmawiałem z sekretariatem ICE, spotkanie nadal trwa, pani odpowiedziała, że po zakończeniu zadzwoni do mnie kompetentna osoba i z nią porozmawiam
    I to ja jestem trollem. Ziooom
    Tak, jesteś trollem
  • Re: Walne Autor: ~Niecierpliwy [31.60.121.*]
    Glina sprawdź w swoim domu maklerskim, powinni mieć jakieś materiały edukacyjne, tam będzie wyjaśnione jakie są ryzyka w inwestowaniu, coś o dywersyfikacji, ankieta inwestorska itp.
    Ryzyka są też w raportach okresowych ICE. Warto poczytać.
    Możesz też zapytać AI, powinien wylistować.
    To sobie dyw@rsyfikuj, ja jestem w pełni świadomy i pewny tego co robię, fakty, matematyka, logika, dedukcja, prawdopodobieństwo, bez emocji, czysta kalkulacja dlatego jestem all in. Każdy robi jak uważa, na razie jestem na dużym plusie, a będę na wielokrotnie większym po komercjalizacji.
  • Re: Walne Autor: ~Krakus [46.112.2.*]
    Na XTB też byli pewni, a wystarczyła jedna wypowiedź członka zarządu KNF w sprawie ryzyka systemowego i masz to co masz na kursie a chyba jeszcze nie koniec ? Dziwne że po takim NWZ nie ma wideł z prawej tylko cały czas ktoś dyskretnie dokłada małe pakiety na sprzedaż.
    Jest i Kwinto vel Krakus, powiedz szczerze na walnym miałeś pampersa? Numery twojego auta są już znane, a czy na stadionach na Dolnym Śląsku kibice nie wyznaczyli nagrody 20k za trolla? Jakiś kibic tu pisał.
    Czy to jest już zastraszanie? Też dosyć niski pułap rozmowy merytorycznej na forum spółki giełdowej. I trochę nie na temat.
  • Re: Walne Autor: ~Tommi [178.13.254.*]
    To ten Kwinto Krakus wypisuje od tygodni takie brednie i on na walne pojechał?.... Jak zrozumieć takie coś...?
    Ale ja nie korzystam z auta, a Ty formułujesz publicznie groźby karalne, w dodatku do jakiegoś domniemanego członka WZ. Zdajesz sobie sprawę z konsekwencji ? Na wszelki wypadek robię screen i zgłaszam sprawę na Policję, skoro na tym kwicie siedzą gangsterzy.
    Karma wraca Kwinto vel Krakus pisaliśmy ci tu w kilka osób, że warto być dobrym człowiekiem, niewinny nie ma się czego bać. Myślicie sobie trolle, że jesteście anonimowi i możecie bezkarnie swoimi manipulacjami doprowadzać ludzi do ponoszenia strat? Czy to nie jest naiwność? Czy skalkulow@liście ryzyko, że ktoś będzie chciał wam osobiście podziękować?
    A kto tu manipulował w 2020-2021 obiecując cuda przy kursie 35 i potem doprowadził ludzi do utraty majątku zbijając kurs do 8 pln? Szybko zapominasz, skoro znów chcecie pompować sztucznie kurs zakazanymi transakcjami.
    W dodatku mylisz osoby, ale to już twój problem prawny naganiaczu. Dziś po NWZ miało być nowe ATH a jest czerwień. Ile stracili ci co kupili powyżej 80 a mogli kupić niżej ? Oddasz im kasę naganiaczu ? Tak karma wraca i tu się zgadzam.
    Kwinto vel Krakus pisałem, że nowe ATH będzie jutro więc z czytaniem ze zrozumieniem też masz problem jak widać, poza tym nic się nie sprawdziło z tego co od wielu tygodni piszesz na tym forum pod różnymi nickami więc jesteś ostatnią osobą, która ma prawo zwracać mi uwagę...
  • Re: Walne Autor: ~TR [46.112.218.*]
    Kiedy to ATH? Jutro?
  • Re: Walne Autor: ~Misieq [89.79.167.*]
    > A kto tu manipulował w 2020-2021 obiecując cuda przy kursie 35 i potem doprowadził ludzi do utraty majątku zbijając kurs do 8 pln?

Ja jestem takim ubranym po 30 w 2021. Wcale nie straciłem majątku, tylko czekałem i dobierałem. No i się doczekałem, a teraz Medinice to mój największy + w portfelu.
    Ok... To chociaż nie umieszczaj słów "fakty, logika" i "pewność" zbyt blisko siebie w zdaniach proszę.
    Nie mów mi co i jak mam robić dzieciaku.
    Ageizm w 21 wieku jest już słabym argumentem w dyskusji
    Ageizm dotyczy też osób starszych. Rodzice nie nauczyli cię, że się nie mówi innym co i jak mają robić, że jest to przekroczenie granicy i kultury? To widocznie inni cię muszą nauczyć.
    Przeformułuję. Pisanie że coś jest "pewne" jeśli chodzi o przyszłość, a zwłaszcza kiedy mówimy o giełdzie, jest błędem - to jest logika i to jest fakt. Proszę nie wprowadzać w błąd innych użytkowników forum. Proszę.
    Dla mnie komercjalizacja jest pewna i przyszłe zyski także, twoje wnioski z faktów i ich analizy mogą być inne, tak jak napisałem powyżej każdy robi jak uważa.
  • Re: Walne Autor: ~Życzenia [31.61.188.*]
    Kwinto XTB: jak było warte 700 mln PLN, to kurs latał po 6 PLN. Jak ktoś wtedy był świadomym inwestorem, to mógł z samych dywidend wyjąć więcej kasy, niż wtedy włożył, plus mieć na wycenie swoich akcji 15 razy więcej. Obecnie XTB ma wycenę 11,5 mld PLN, to ponad 15 razy więcej niż ICE, a wyniki za 2026 (zysk przepływy operacyjne) mogą być podobne :)
  • Re: Walne Autor: ~jenoFakty [84.40.233.*]
    z 15 minutowym opóźnieniem jest bodajże na INTERII czy ONET (w google wpisujesz INTERIA MEDINICE czy ONET MEDINICE i powinno się pojawić)

[x]
MEDINICE -0,78% 76,10 2026-05-27 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.