Invest,tu ludzie maja zeby...
Przezarte szkorbutem zawisci.
Nigdy nie chwal sie nikomu planami,bo ludzie lubia rzucac klody pod nogi,a potem epatowac sie czyjas strata,czyims niepowodzeniem.
Zielony diabelek zazdrosci az kipi w ludziskach,hehehe a nie?!
Chociaz ladnie sie maskuje,pod pozorem troski,sympatii,zrozumienia, dobrych checi,aha....
Dlatego ....ALBO MY ICH, ALBO ONI NAS.
Zapomniałeś dodać, że zanim wzrosło +10% to tydzień2 wcześniej spadło prawie -20%. Spada tygodniami miesiącami regularnie a jak w jeden dzień zrobi więcej jak 5% to wagony wyłażą z nory. I potem znikają na kolejne tygodnie miesiące spadków do kolejnego wyjątkowego dnia w którym lekko od kolejnego dna odbije.
W jaki sposób mierzysz ten trend?
Miesiąc temu miała być wielka aktualizacja do mpay 3.0 i zmiany portmonetki na mkonto. Plus jakaś niespodzianka kolejna niespełniona. Nadal tego nie zrobili.
Basia nie bądź "ciągłą malkontentką"! Aktualizacja ostatnia była w połowie maja, czy to ta zapowiadana, to już inna sprawa?! Apka nadal kiepsko oceniana na Google Play, może Pan Giacomo pogoni towarzystwo do roboty?!
Sory ale na moje oko aktualizacja jest gotowa. Ale ogłosił ja były prezes. Nowy może mieć inne zdanie co do czasu.
Generalnie takie rzeczy jak duża aktualizacja apki powinna być połączona z innymi działaniami. To musi być jakaś strategia połączona z marketingiem i właśnie z próbą zmiany ocen np w sklepie Google. Więc według mnie czekaja z tym aby nowy dyrektor poukładal te rzeczy
Czyli Pan Emiliano uznał, że w Spółce nie ma zbytnio z kim merytorycznie rozmawiać i musiał dobrać kogoś do składu. Swoją drogą nie wiem, czy widzieliście jakie stanowisko ma teraz w mPay exprezes Andrzej?