Czy spółka umarła bo nie udało się wyr...ać akcjonariuszy? Czy po prostu zarząd ma focha bo okazało się, że żeby rządzić spółką to trzeba mieć jej akcje?
Sam sobie odpowiedziałeś.Zarzad myślał, że jak na produkuje inf o niczym to ludzie będą łykać jak ciepłe bułeczki,a tu zonk.Trzeba się postarać.Pozdrawiam akcjonariat,a w szczególności Daszka
Dnia 2026-05-26 o godz. 12:14 ~Robek napisał(a): > Sam sobie odpowiedziałeś.Zarzad myślał, że jak na produkuje inf o niczym to ludzie będą łykać jak ciepłe bułeczki,a tu zonk.Trzeba się postarać.Pozdrawiam akcjonariat,a w szczególności Daszka
O, jak miło , że masz mnie w miłej pamięci. ;) Cóż tu pisać, skoro jesteś za burtą,a prezesy poszli po rozum do głowy...Może czas wracać, bo prezesy sa już u celu drogi? ;) Pozdrawiam.
Kolego, kiedyś pisałem o eksperymencie w postaci inwestycji na NC i stwierdzam że eksperyment się nie powiódł.Nie będę się zagłębiał w meritum,bo szkoda czasu.Pi prostu uczymy się całe życie i pytanie czy jesteśmy w stanie nie popełniać tych samych błędów.Moj syn ,notabene bardzo mądry człowiek twierdzi że będziesz popełniać te same błędy bo twój mózg tak działa,a ja nie do końca się z tym zgadzam i twierdzę że można zmienić przyszłość.w mojej przyszłości nie Defence ,nie wchodzę do tej dane rzeki dwa razy.Zycze dużo sukcesów z Defence.Pozdrawiam.
Że Nowy odszedł z teamu to rozumiem, ale że ten duet się rozwala, taki tandem, jak ten rower pojedzie i to żeby raptem tylko i aż po 70% procentowym spadku, aż jakie to były ochy, achy i te inne naana nana, te podniecenie poszło w pioch Tam merytoryczność.
To co tu tera będzie…
Eeech kupię dziś z 10 akcji niech stracę.
Dnia 2026-05-26 o godz. 13:13 ~Robek napisał(a): > Kolego, kiedyś pisałem o eksperymencie w postaci inwestycji na NC i stwierdzam że eksperyment się nie powiódł.Nie będę się zagłębiał w meritum,bo szkoda czasu.Pi prostu uczymy się całe życie i pytanie czy jesteśmy w stanie nie popełniać tych samych błędów.Moj syn ,notabene bardzo mądry człowiek twierdzi że będziesz popełniać te same błędy bo twój mózg tak działa,a ja nie do końca się z tym zgadzam i twierdzę że można zmienić przyszłość.w mojej przyszłości nie Defence ,nie wchodzę do tej dane rzeki dwa razy.Zycze dużo sukcesów z Defence.Pozdrawiam.
Każdy z nas ma swoje doświadczenia z giełdą, mnie pobyt lata temu na Columbus nauczył cierpliwości i wiary w swoje wybory inwestycyjne. Ty nie wchodzisz dwa razy do tej samej rzeki, a ja na to" Nigdy nie mów nigdy";) Również życże dużo sukcesów i zyskownych inwestycji..
I łykali od około 1,5 zł, gdzie sami kupili po 0,15 PLN mieli z czego schodzić w dół do akcjonariatu 5%. Pytanie czy takie działanie nie podchodzi pod jaki paragraf?