• Czy dobrze rozumiem? Autor: ~Gość [213.77.20.*]
    Czy spółka umarła bo nie udało się wyr...ać akcjonariuszy? Czy po prostu zarząd ma focha bo okazało się, że żeby rządzić spółką to trzeba mieć jej akcje?
  • Re: Czy dobrze rozumiem? Autor: ~Robek [31.175.48.*]
    Sam sobie odpowiedziałeś.Zarzad myślał, że jak na produkuje inf o niczym to ludzie będą łykać jak ciepłe bułeczki,a tu zonk.Trzeba się postarać.Pozdrawiam akcjonariat,a w szczególności Daszka
  • Re: Czy dobrze rozumiem? Autor: ~daszek [171.22.91.*]
    Dnia 2026-05-26 o godz. 12:14 ~Robek napisał(a):
    > Sam sobie odpowiedziałeś.Zarzad myślał, że jak na produkuje inf o niczym to ludzie będą łykać jak ciepłe bułeczki,a tu zonk.Trzeba się postarać.Pozdrawiam akcjonariat,a w szczególności Daszka

O, jak miło , że masz mnie w miłej pamięci. ;)
    Cóż tu pisać, skoro jesteś za burtą,a prezesy poszli po rozum do głowy...Może czas wracać, bo prezesy sa już u celu drogi? ;)
    Pozdrawiam.
  • Re: Czy dobrze rozumiem? Autor: ~Robek [31.175.48.*]
    Kolego, kiedyś pisałem o eksperymencie w postaci inwestycji na NC i stwierdzam że eksperyment się nie powiódł.Nie będę się zagłębiał w meritum,bo szkoda czasu.Pi prostu uczymy się całe życie i pytanie czy jesteśmy w stanie nie popełniać tych samych błędów.Moj syn ,notabene bardzo mądry człowiek twierdzi że będziesz popełniać te same błędy bo twój mózg tak działa,a ja nie do końca się z tym zgadzam i twierdzę że można zmienić przyszłość.w mojej przyszłości nie Defence ,nie wchodzę do tej dane rzeki dwa razy.Zycze dużo sukcesów z Defence.Pozdrawiam.
  • Re: Czy dobrze rozumiem? Autor: ~Maxii [172.225.41.*]
    Że Nowy odszedł z teamu to rozumiem, ale że ten duet się rozwala, taki tandem, jak ten rower pojedzie i to żeby raptem tylko i aż po 70% procentowym spadku, aż jakie to były ochy, achy i te inne naana nana, te podniecenie poszło w pioch Tam merytoryczność.
    To co tu tera będzie…
    Eeech kupię dziś z 10 akcji niech stracę.
  • Re: Czy dobrze rozumiem? Autor: ~daszek [171.22.91.*]
    Dnia 2026-05-26 o godz. 13:13 ~Robek napisał(a):
    > Kolego, kiedyś pisałem o eksperymencie w postaci inwestycji na NC i stwierdzam że eksperyment się nie powiódł.Nie będę się zagłębiał w meritum,bo szkoda czasu.Pi prostu uczymy się całe życie i pytanie czy jesteśmy w stanie nie popełniać tych samych błędów.Moj syn ,notabene bardzo mądry człowiek twierdzi że będziesz popełniać te same błędy bo twój mózg tak działa,a ja nie do końca się z tym zgadzam i twierdzę że można zmienić przyszłość.w mojej przyszłości nie Defence ,nie wchodzę do tej dane rzeki dwa razy.Zycze dużo sukcesów z Defence.Pozdrawiam.

Każdy z nas ma swoje doświadczenia z giełdą, mnie pobyt lata temu na Columbus nauczył cierpliwości i wiary w swoje wybory inwestycyjne. Ty nie wchodzisz dwa razy do tej samej rzeki, a ja na to" Nigdy nie mów nigdy";)
    Również życże dużo sukcesów i zyskownych inwestycji..
  • Re: Czy dobrze rozumiem? Autor: ~J-23 [31.61.226.*]
    T Y P O W Y (kolejny) wynalazek z Nju Śmieć i tyle w temacie tak merytorycznie ,....
  • Re: Czy dobrze rozumiem? Autor: ~Heheheanalitykatisp [37.248.202.*]
    I łykali od około 1,5 zł, gdzie sami kupili po 0,15 PLN mieli z czego schodzić w dół do akcjonariatu 5%. Pytanie czy takie działanie nie podchodzi pod jaki paragraf?
[x]
DEFENCEH -1,41% 0,42 2026-05-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.