Z iinej beczki, to co mnie najbardziej rozwaliło po premierze na PC, to co powiedział chyba prezes, że zwrot kosztów nastąpi w ciągu 1-2 miesięcy. Jak można było wygadywać takie banialuki...
Jestem za. Kwestia czy reszta co wystawiła po 21.35 tutaj dołączy i czy ktoś wystawił ot tak żeby tylko wystawić i nie dołączy. I tak mnie trochę to dziwi, że przez dwa dni tak mało urosło po takim raporcie.
Do 4zł spokojnie dojdzie i część może zacząć już wywalać. Może też być znacznie wyżej, VM jest już na około 70 wishlisty. Mnie bardziej ciekawi co będzie po premierze gry, tu nawet jest szansa że pójdzie w górę. Na OML dojdzie Project Swift, co prawda dopiero 2027-2028 ale w multi.
Cześć,
Ja też dorzuciłem swój pakiet, nie tak okazały jak wasze ale w grupie siła.
Moim skromnym zdaniem brak podsumowania raportu ma duży wpływ na zachowanie kursu. Powinno być dokładnie opisanie ile zysku netto, jakie dokładne plany na najbliższy czas.
Ludzie nie czytają raportów a już na pewno tacy którzy nie są jeszcze naszymi akcjonariuszami.
Pozdrawiam
Mendez, tylko mało kto zagląda na stronie 20 raportu. Powinno być oddzielne ESPI z tymi informacjami, żeby wszyscy mogli przeczytać i dokładnie zobaczyć jakie są wyniki i plany. Bez takich informacji nie będzie odpowiedni h obrotów, żeby kurs wzrósł do odpowiednich poziomów dla tej firmy.