• ALCHEMIA - obserwacje bezdotykowe Autor: ~Inwestor z głową [91.94.34.*]
    od wielu sesji widzę to samo - obsrywka i ustalanie kursu na close. Wygląda na to że ktoś trzyma kurs w ryzach i nie ma szans na wybicie które wynika z wykresów. Zobaczcie sami jutro. Z moich obserwacji tygodniowych można prognozować jutro wywałkę na open 6,65 PLN i potem dołowanie a close około poziomu 6,55-6,57 PLN. Moim zdaniem kupno bezpieczne jest dopiero w okolicach 6,20-6,25 PLN.
  • Re: ALCHEMIA - obserwacje bezdotykowe Autor: ~hartwasz [83.28.128.*]
    obroty sa tak mizerne ze trudno tu co kolwiek powiedziec wedlug mnie gra na przetrzymanie. a kurs sie zachowa tak jesli ktos zacznie skupowac nagle duzo akcji i bedzie szlo do gory to tlum sie rzuci i wywinduje cena ponad 8 zl jesli zaczanie ktos duzo wywalac po PKC to i tlum zacznie wywalec i lecimy
  • Re: ALCHEMIA - obserwacje bezdotykowe Autor: ~x3 [91.94.170.*]
    Dobrze prawicie panowie.
    A poza tym:
    Zgodnie z Uchwałą nr 42/2007 Zarządu Giełdy z dnia 16 stycznia 2007 r. późn. zm. dotyczącą indeksów giełdowych Giełda Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. informuje, że po sesji w dniu 18 grudnia 2009 r. zostanie przeprowadzona korekta kwartalna list uczestników indeksów WIG20, mWIG40 i sWIG80.

W wyniku korekty lista uczestników indeksu WIG20 nie ulegnie zmianie.

W indeksie mWIG40 dojdzie do następujących zmian:
    - nowe spółki: ALCHEMIA, IDMSA i IMPEXMET;
    - spółki opuszczające indeks: CEDC, POLAQUA i TRAKCJA.
  • Re: ALCHEMIA - obserwacje bezdotykowe Autor: ~bessa [84.38.86.*]
    PRZETASOWANIA INDEKSÓW NIC NIE ZMIENIĄ , KARKOBALONY SPADNA Z PREDKOŚCIĄ KOMETY A ZA TRZY M-CE RAKIETA
  • Re: ALCHEMIA - obserwacje bezdotykowe Autor: ~hartwasz [83.28.94.*]
    jak narazie alchemia do balona nienalezy
  • Re: ALCHEMIA - obserwacje bezdotykowe Autor: ~Borys [87.96.23.*]
    Alchemia może i dobra była kiedyś do grania ale teraz to największy muł i najbardziej zapomniana spółka na GPW. Kończą się wzrosty na GPW a ona stoi od 2 lat w miejscu. To chyba o czymś świadczy. Jak skupią 99,9 % to może drgnie ale to jeszcze może potrwać dobrych kilka miesięcy.
  • Re: ALCHEMIA - obserwacje bezdotykowe Autor: ~Wenus [91.94.188.*]
    ja obstawiam że będzie wezwanie. Niestety Karkosik zaproponuje co najwyżej 7 zeta w wezwaniu

hihihihihihihihihi - a to żydek :)
  • Re: ALCHEMIA - obserwacje bezdotykowe Autor: ~redan [79.162.50.*]
    alchemia to gniot. wykorzystałem dziś wzrost i wyszedłem do końca ze śmiecia. Więcej nie chcę tej szmaty znać tfu!
  • Re: ALCHEMIA - obserwacje bezdotykowe Autor: ~nome [88.156.88.*]
    dobrze zrobiles bo jutro spadek -5% jak zwykle
[x]
ALCHEMIA 0,00% 4,76 2019-05-30 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.