Oczywiście wiem o tym bo wiszę na niej już sporo czasu, zastanawia tylko skąd ten zryw ? Już miało być usunięcie z giełdy a tu nagle w ostatniej chwili są raporty ? Co przez ponad 2 lata nie mogli ich zamieścić, do tego podpisuje się pod nimi rewident.... Zastanawia mnie czy mają jakiś plan na tą spółkę ? Czy może jakieś przejęcie bo jak by jakimś cudem wznowili notowania to tu wycena będzie na poziomie 1 mln ? Jak spadnie na grosza.
Dobrze że spółka została zawieszona w notowaniach. Ktoś do rzęs pomyślał !!!!
Brawo decydenci !!!!
Gdy by notowania trwały do dzis to i kurs był by sporo nizszy . Tak jak na innych spółkach z NC . Brawo.
Co ty bredzisz jakie niskie poziomy.. niski poziom to 0,01 bo to jest obecna wartość Ludusa. Jedyna szansa to że znajdzie się ktoś kto będzie chciał wejść na giełdę bocznymi drzwiami ... Kurs obecny jest mega wysoki a to dla tego że nie zdążył spaść a jeden z inwestorów POZDRAWIAM w ostatnim momencie przed zawieszeniem pod ił kurs 18% , tutaj wały zaczęły się już za czasów GDP i spoko
Oczywiście że byłem bo wszystko rozwijało się super ilość klientów spoko rosła fintech posiadał wtedy 100% udziałów w IGS AB ... potem był temat wejścia na londyński parkiet jako SPAC ...ale potem wszystko się wysypało więc jaki miał y być powód żebym w momencie kiedy spółka się rozwijała i miała dobry pomysł na rozwój jako PURE miałbym jej nie wspierać
Kolego,a ja w przeciwieństwie do Ciebie dzieliłem się swoimi wątpliwościami, szczególnie obrotami widmo i przepływami widmo.Wszystko było wirtualne,tak jak dziś spółka.No ale cóż to zamierzchła przeszłość.Wazne żeby odwiesili, żeby nie wisiało.Wazne też żeby wyciągać wnioski z jakich porażek.Pozdrawiam
Kolego jest zasada , w przeddzień jak cię okradli nie byłeś okradziony , ja gdzieś podświadomie mam nadzieję że ktoś jeszcze sięgnie po Ludusa.. nie zapomnij że do niedawna w radzie nadzorczej zasiadali ludzie którzy kojarzeni byli z sukcesem innych spółek i oni formowali Ludusa swoimi nazwiskami choćby Fenengan mogłem źle napisać nazwisko.. Petersen też był osobą która dobrze się kojarzyła bo nie wiedzieliśmy o jego przeszłości, więc co my mali inwestorzy wręcz mikro inwestorzy mogliśmy przewidywać skoro za za Ludusem stały nazwiska z pierwszej inwestorskiej ligi