• Przynajmniej płacą dywidente Autor: ~ASC [77.223.242.*]
    Witam wszystkich posiadaczy tych nudnych akcji. Mam ich mały pakiecik i żal sprzedawać za tę cenę. Traktuje to jak lokate, gdyż ATG przynajmniej płaci dywidente. Jakie macie swoje refleksje na temat tego papierka?
  • Re: Przynajmniej płacą dywidente Autor: ~danielk24 [94.40.12.*]
    Spolka niezla- ciagle nowe kontrakty i dobra kasa w perspektywie, mocne podstawy , ale po obrotach widac ze zainteresowanie jest tragiczie male. ja trzymam troche tych akcji ale zastanawiam sie czy nie sprzedac ich mimo dywidendy by zainwestowac w moje kluczowe spolki, Atlantis, Hawe i Bioton... perspektywy tak samo dobre a zainteresowanie nimi jednak znacznie wieksze i wzrosty dosc znaczne.

Pozdrawiam

PS: nie zawsze mozna zyskiwac ;)
  • Re: Przynajmniej płacą dywidente Autor: ~laki [78.154.84.*]
    Ale małą
  • Re: Przynajmniej płacą dywidente Autor: ~Lucek [86.164.32.*]
    Spółka pewna. Lider jeśli chodzi o Polskę. Na pewno nie zbankrutują. W Forbsie nie mogli się na chwalić, zatem coś w tym jest. Trzymam i przez najbliższe kilka miesięcy na pewno nie wywalę.
  • Re: Przynajmniej płacą dywidente Autor: ~qaz [83.24.231.*]
    Też posiadam kilka akcji, tej spółki, ostatnio po wynikach za III kw (strata) akcje strasznie ucierpiały, ale wydaje mi się, że jeszcze nie jest to koniec przeceny. Mam nadzieję, że spółka w dłuższej perspektywie przyniesie akcjonariuszom zyski.

Trzeba czekać na poprawę na rynku mediów.
[x]
ATMGRUPA 1,03% 3,92 2025-10-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.