• Papa Autor: ~Kondi [5.173.206.*]
    Mówię trpolowni i bolcownikom
  • Re: Papa Autor: ~Kondi [5.173.206.*]
    I całej Polski rzeszy mondrali
  • Re: Papa Autor: ~Markus [89.230.96.*]
    Zawsze znajdą się mądrzy co chcieliby kupić za bezcen , to tak jak Ci co myślą że kupia CDR poniżej 200. Kupowac trzeba bylo rok, dwa lata temu.Dobre czasy przed nami i tu i tam..
  • Re: Papa Autor: alicja1992 [37.31.46.*]
    Jakie dobre czasy, kiedy umowy ? Coś wiadomo ? Wzrosty pod nic źle się kończą
  • Re: Papa Autor: ~Kondi [83.28.109.*]
    I creotech qwantum też trzeba było kupować po debiucie hehe dwa konie pociągowe
  • Re: Papa Autor: alicja1992 [37.31.46.*]
    Creotech Quantum to trzeba było dostać w prezencie
  • Re: Papa Autor: ~Lipo [147.161.248.*]
    No niekoniecznie. Ja dokupowałem jak inni wyrzucali. To co było dane w prezencie to jakiś ułamek wartości CRI. Mam to w portfelu spółek wzrostowych obarczonych większym ryzykiem i będę trzymał bo tematyka Quantum podobnie jak Kosmos będzie grzana głobalnie przez największych inwestorów albo jak wolicie graczy.
  • Re: Papa Autor: ~Lipo [147.161.248.*]
    A co do odjazdu Datawalk to nie należy mówić przedwcześnie hop. Dopóki kurs wyraźnie nie przebije na zamknięciu okolic 130 zł a dokładniej górnego korpusu ostatniej dużej dziennej świecy spadkowej to może być jeszcze różnie. Równie dobrze może to być syndrom odbicia zdechłego kota po tak dużych spadkach choć to nie jest scenariusz bazowy na ten moment.
[x]
DATAWALK 8,46% 133,40 2026-05-25 16:40:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.